Ana sayfa Dizi Haberleri İki dizisi final yapan Fox TV’ye yepyeni bir dizi daha geliyor! Üstelik iki sürpriz transfer de söz konusu!

İki dizisi final yapan Fox TV’ye yepyeni bir dizi daha geliyor! Üstelik iki sürpriz transfer de söz konusu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon sonuna doğru ilerlerken kimi diziler ekrana veda etmeye başladı bile. Kanalların yaz sezonu ve bir sonraki sezon için çalışmaları da çoktan başladı! İddialı projeleriyle dikkat çeken ve son yıllarda da yükselişe geçen Fox TV’de iki dizi final yaparken, bir başka proje ile ilgili bilgiler gelmeye başladı!

Kanalın iddialı bir sunumla ekrana getirdiği Masumiyet dizisi, ne yazık ki tutmadı! Başrolünde Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un yer aldığı dizi, hikayesiyle ilgi toplamış, kadrosuyla da beğenilmişti.

Ancak Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, karşısındaki dizilerle rekabet edemedi! Yasak Elma’nın sezon finali ile Pazartesi akşamına alınan dizinin bu akşam yayınlanacak 13. bölümde finaline karar verildi. Genç oyuncular İlayda Alişan, Serkay Tütüncü ve Deniz Işın’ın da başarılı oyunculukları, diziyi kurtaramadı!

İki dizisi final yapan Fox TV'ye yepyeni bir dizi daha geliyor! Üstelik iki sürpriz transfer de söz konusu! 9

Bu arada iki sezondur ekranda olan Fox’un bir diğer dizisi Mucize Doktor’a da veda etmeye hazırlanıyor izleyici. Taner Ölmez’in, otizmli bir doktora hayat verdiği diziye artık devam edemeyeceği ve bu nedenle finale gidildiği de konuşulmakta. Dizi, 27 Mayıs Perşembe akşamı 64. bölümüyle veda edecek…

İki dizisi final yapan Fox TV'ye yepyeni bir dizi daha geliyor! Üstelik iki sürpriz transfer de söz konusu! 10

Tüm bu final haberleri ile birlikte Fox TV’de bir yeni diziyle ilgili bazı bilgiler ortaya çıkıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve Mistresses isimli diziden uyarlama yapılacak yeni bir dizi hazırlığında olduğunu duyurdu.

Metresler ismiyle yayınlanacak olan dizide 4 kadının hikayesi ekrana taşınacak. Dizinin oyuncuları henüz belli değil ama kanalın bir başka dizisi ve Med Yapım’ın da yapımcılığını üstlendiği Yasak Elma’dan iki oyuncunun Metresler dizisinde oynaması söz konusu!

Habere göre bu iki isim Zehra’yı oynayan Şafak Pekdemir ve Kaya’ya hayat veren Barış Kılıç! Yeni sezon yaklaşırken konuyla ilgili ayrıntılar da netleşecektir. Bizler de sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz…

İki dizisi final yapan Fox TV'ye yepyeni bir dizi daha geliyor! Üstelik iki sürpriz transfer de söz konusu! 11