Ana sayfa Dizi Fragmanları İki haftalık aradan sonra Mahkum dizisinde herkesi şoke eden infaz!

İki haftalık aradan sonra Mahkum dizisinde herkesi şoke eden infaz!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında heyecanla beklenen Mahkum dizisinin 16. yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak. Geçen hafta yayınlanması beklenen bölümün ertelenmesi dizi hayranlarını bir hayli rahatsız etmişti. Heyecanın arttığı bekleme süreci bitti ve saatler içinde yayınlanacak olan yeni bölümü bekleyen milyonlarca dizi hayranı bulunuyor.

Mahkum dizisine Talat Bulut’un Sinyor karakteri ile giriş yapması da çok etkili oldu. Hikayeye iyi bir ivme kazandıran Sinyor karakteri, Barış ile Fırat’ı da birlikte hareket etmeye zorluyor.. Peki 16. yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar:

Şehrin kralı Sinyor, bombalı eylemi ile tüm düşmanlarını ortadan kaldırmayı hedeflemiştir. Fakat hesaba katmadığı Fırat, Barış’ın da yardımıyla büyük bir katliamın önüne geçer. Fırat insanları ölümden kurtardığını düşünürken, Sadullah ve kardeşlerinin yalı içindeki infazı herkesi şok içinde bırakır.

Planlarına büyük ayak bağı olmaya başlayan Fırat ve Barış için Sinyor, büyük bir tuzak hazırlamıştır. Nazlı ve Can’ın hayatlarına karşılık, bombalı eylemin ve kartelin suçunu üstlenmelerini teklif eder. Sinyor tarafından köşeye sıkışan ikili çocuklarının yaşaması için mahkum olmayı kabul etmek zorundadır.

Fırat ve Barış, içine düştükleri bu kapandan beraber kurtulmayı başarabilecekler midir?