Ana sayfa Sosyal Medya Hayaller ve Hayatlar’dan sonra Yusuf Çim’in dikkat çekeceği yeni dizisi!

Hayaller ve Hayatlar’dan sonra Yusuf Çim’in dikkat çekeceği yeni dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bein Connect platformunda yayınlanmaya devam eden Hayaller ve Hayatlar isimli dizi çok sevildi. Özellikle yurt dışındaki dizi hayranlarının da gösterdiği büyük ilginin yansımalarını sosyal medyaki binlerce yabancı mesajdan ve google’daki aramalarda dizinin öne çıkmasından anlayabiliyoruz.

Hayaller ve Hayatlar dizisinde kadın oyuncuların yanı sıra erkek oyuncular da etkileyici performansları ile dikkatleri çekiyor. Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi etkileyici kadın oyunculara; Yusuf Çim, Serkay Tütüncü Ekin Mert Daymaz gibi son dönemin öne çıkan genç erkek oyuncuları da eşlik ediyor.

Kadın hikayesi olarak öne çıkan dizide Yusuf Çim, Sergen karakteri ile yerini aldı. Başarılı performansını bu yapımda da sürdüren oyuncu, televizyon ekranında ise en son geçen sezon Akrep isimli yapımda Aras karakteri ile yer almıştı.

Son dönemin dikkat çeken isimleri arasına katılan Yusuf Çim’in pek de hazla gündeme gelmediği bir başka dizisi daha var… TRT’nin dijital platformu için uzun süredir çekimleri devam eden Mevlana isimli yapımda Yusuf Çim de etkili bir rolde yer alıyor.

Hayaller ve Hayatlar'dan sonra Yusuf Çim'in dikkat çekeceği yeni dizisi! 8

Konya’da aylardır çekimler devam ediyor ve çok etkileyici bir plato kurulurken, çok da iyi oyuncular bir araya geldi Bülent İnal, Devrim Özkan, Ahu Türkpençe, İlker Aksum, Ushan Çakır, Can Nergis, Altan Gördüm gibi önemli oyuncuları kadrosunda buluşturan dizide Yusuf Çim ise Sultan Veled karakterini canlandırıyor.

Bülent İnal’ın canlandırdığı Mevlana karakterinin oğlu olan Sultan Veled ile, Yusuf Çim tarihi ve dini özellikleri olan bir yapımda yer almanın da farkını yaşıyor.

Mevlana dizisiyle çok fazla gündeme gelmeyen oyuncu, hikayede Fatma Hatun ile yakınlaşıyor ve bu rolü de genç oyuncu Sinem Reyhan Kıroğlu canlandırıyor. Sen Anlat Karadeniz dizisinde Zeynep karakteri ile dikkatleri çeken Sinem Reyhan Kıroğlu, Kaderimin Yazıldığı gün isimli diziyle setlere adım atmıştı.

Hayaller ve Hayatlar'dan sonra Yusuf Çim'in dikkat çekeceği yeni dizisi! 9

Yusuf Çim ile Sinem Reyhan Kıroğlu’nun yeni dizideki uyumları ve partner enerjileri de merakla bekleniyor.

Konya’da çekimlerine devam edilen dizinin önümüzdeki dönemde çok daha fazla konuşulması ve Yusuf Çim’in de yeni rolüyle gündeme gelmesi şaşırtıcı olmayacaktır.