Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İki iddialı diziyi kabul etmeyen Salih Bademci farklı bir iş için kamera karşına geçti!

İki iddialı diziyi kabul etmeyen Salih Bademci farklı bir iş için kamera karşına geçti!

tarafından ker_def

2021 yılının en başarılı oyuncusu olarak tarif edilen Salih Bademci, 3 farklı dizide çok etkili 3 farklı karakteri başarıyla canlandırdı. İlk ve Son isimli BluTV dizisinin yanı sıra Kulüp isimli Netflix dizisinde çok başarılı bir iş çıkartan oyuncu, ayrıca Show TV ekranında da Yalancı isimli dizinin başrolünde yer aldı. Bu projelerin ardından birbirinden önemli teklifler alan oyuncu, iki iddialı diziden gelen teklifi kabul etmedi.

Your Honor isimli ABD dizisinin yerli versiyonu Hakim ve Çağatay Ulusoy ile Alina Boz’u buluşturan Süslü Korkuluk isimli dizilerde yer almayan, Salih Bademci reklam teklifini ise kabul etti.

Türkiye’nin önde gelen turizm şirketlerinden Setur’un 2022 yılı iletişim çalışmalarındaki marka yüzü, ünlü oyuncu Salih Bademci oldu.

İki iddialı diziyi kabul etmeyen Salih Bademci farklı bir iş için kamera karşına geçti! 7

Salih Bademci Setur’un yeni yayına giren reklam filminde rol aldı. Reklamdaki müziği de seslendiren Salih Bademci, yıl boyunca yayına girecek geleneksel ve dijital reklam filmlerinde de yer alacak. Ayrıca oyuncu olan eşi İmer Özgün ve kızı İklim de kampanyanın devam iletişiminde kamera karşısına geçecek.