Ana sayfa Sosyal Medya Büşra Pekin’in baş rolünde olduğu Dilberay filmi haftanın en çok izlenen ikinci filmi oldu!..

Büşra Pekin’in baş rolünde olduğu Dilberay filmi haftanın en çok izlenen ikinci filmi oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 29 Nisan 2019’da hayatını kaybeden şarkıcı Dilber Ay’ın hayatı beyaz perdeye taşındı. Geçtiğimiz hafta cuma günü vizyona giren filmde, sanatçıyı Büşra Pekin canlandırdı.

İzleyenleri göz yaşlarına boğan Dilberay  filmi 131.337 kişiyle Kesişme: İyi ki Varsın Eren’den sonra haftanın en çok izlenen ikinci yapımı oldu. Dilber Ay’ın eşi İbrahim Karakaş da film ile ilgili düşüncelerini dile getirdi.

Büşra Pekin’den övgü dolu sözlerle bahseden Karakaş, “Filmi izlerken tabii ki çok duygulandım. Çocuk yaşta evlendirildiği sahnede gözyaşlarımı tutamadım. Ben aslında Demet Akbağ’ın canlandırmasını isterdim ama Büşra kardeşim de aslanlar gibi rolünü oynamış.

Büşra Pekin'in baş rolünde olduğu Dilberay filmi haftanın en çok izlenen ikinci filmi oldu!.. 9

Komedi oyuncusunun böyle bir dram filminde gösterdiği bu performans takdire şayan. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Oyuncu Büşra Pekin’in performansı övgü dolu yorumlar aldı. Filmi izleyen oyuncu Gonca Vuslateri de sosyal medyada Büşra Pekin’i performansından dolayı, ‘Muhteşem, muhteşem güzelim harikasın’ sözleriyle tebrik etti.

Büşra Pekin'in baş rolünde olduğu Dilberay filmi haftanın en çok izlenen ikinci filmi oldu!.. 10

Çocukluğundan itibaren yaşadığı acılara, sefalete ve şiddete Allah vergisi sesinden kuvvet alarak dayanan, böylece Türkiye’nin sevgilisi olmayı başaran Dilber Ay’ın keder dolu hayatını anlatan Dilberay filminde Büşra Pekin,  sanatçının unutulmaz şarkılarını da seslendirdi.

Büşra Pekin'in baş rolünde olduğu Dilberay filmi haftanın en çok izlenen ikinci filmi oldu!.. 11

Kahramanmaraş’ta, sekiz çocuklu, fakir bir ailenin kızı olarak, çadırda başladığı hayatına birçok üzüntü ve hüzün sığdırdı Dilber Ay… 13 yaşında para karşılığı, kendinden yaşça büyük bir adama satıldı, evlendiler, çocukları oldu. Şarkı söylediği için dayak yedi, işkence çekti ama o, yaşadığı bütün acılara inat, Allah vergisi sesinden aldığı güçle adım attığı sahnelerde zirveyi de gördü, hapishaneyi de…

Hiç yılmadı. Hep şarkı söyleyerek çıktı düştüğü dipsiz kuyulardan. Hafızalara kazınan sesiyle ölümünden sonra da tüm Türkiye’nin sevgi ve saygıyla andığı usta bir sanatçı olarak hafızalardaki yerini koruyor, kadının gücünü kanıtlamayı sürdürüyor.