Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın Belgrad ziyaretinde verdiği güçlü mesaj!

Can Yaman’ın Belgrad ziyaretinde verdiği güçlü mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay- Günümüz dünyasında insanlar birçok konuda korku duyuyor. Ancak Can Yaman korku konusunu kendince aşmış bir tavır sergiliyor. Oyuncu en son Belgrad’da hayranları ile bir araya geldi ve büyük de bir ilgi gördü.

Her şeyden önce, Türkiye’de dizilerde yer alarak tanınmasının ardından dünyanın dört bir yanında ilgi görmeye giden süreçte Can Yaman çok korkusuz davrandı… Özgüven patlaması yaşayan oyuncu, popülerlik konusunda hiç bir endişe sahibi değil. Kendisini kaybetmeyen ve kişiliğinden ödün vermeyen oyuncu hayranlarından aldığı güçlü destek ile de doğru yolda olduğunu biliyor.

Can Yaman'ın Belgrad ziyaretinde verdiği güçlü mesaj! 8

Can Yaman, en son Belgrad’da hayranları ile bir araya geldi. Oyuncunun etrafını saran yüzlerce hayranının sevgi gösterileri yorum yapmaya gerek bırakmıyor. Can Yaman ile fotoğraf çektirmek isteyenler bir yana, oyuncunun kendine olan özgüveni görülmeye değerdi.

Sonrasını düşünmeden kendisine yeni bir dünyanın kapılarını açan oyuncu, kariyerine İtalya’da devam etme kararıyla da büyük bir risk aldı. Ancak Can Yaman hayatın getirdiklerinden korkmuyor ve bu sayede de kısa sürede başarılı oldu. Oyuncu, korku konusunda bir röportajındaki şu sözleri ile dikkat çekiyor:

“Sevdiğin zaman korkmazsın. Şimdiki zamanda yaşıyorsanız, korkuya zamanınız yok. Kendinizi; kendi geleceğinizle, koşullarla, olasılıklarla, fantezilerle korku durumuna sokmamalısınız.”

Can Yaman'ın Belgrad ziyaretinde verdiği güçlü mesaj! 9

Can Yaman’ın bu kadar popüler olmasının altında yatan en önemli sebeplerden birisi de geleceğe yönelik korkularından sıyrılıp, kendisini öne çıkartması oldu. Bu sayede milyonlarca insan Can Yaman’ın yüreğini ve yeteneklerini görme fırsatı buldu.