Ana sayfa Sosyal Medya İkimizin Sırrı dizisini çok beğenenler bile aynı eleştiriyi yapıyor!

İkimizin Sırrı dizisini çok beğenenler bile aynı eleştiriyi yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında başlayan İkimizin Sırrı dizisi ilk 3 bölümü ile çok beğenildi… Bir anne ile kızının acılarla dolu hikayesinin anlatıldığı dizinin her bölümü dram yüklü geliyor… Aras Aydın ile Leyla Feray ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, Bestemsu Özdemir ile Dolunay Soysert de etkileyici performanslar sergiliyor.

atv’nin büyük heyecan yaratan yeni dizisi İkimizin Sırrı’na olan ilgi de her geçen hafta daha da çok artıyor. “Bu diziyi çok sevdim” diye yorum bırakan binlerce dizi hayranını sosyal medyada görebilirsiniz.

Ancak İkimizin Sırrı ile ilgili bazı eleştiriler de gündeme geldi. Diziyi izleyen ama başrol uyumunu beğenmeyen birçok kişi var. Leyla Feray ile Aras Aydın’ın uyumlu olmadıklarını düşünen bazı izleyiciler bu durumu sosyal medya yorumları ile ortaya koyuyor.

İkimizin Sırrı dizisini çok beğenenler bile aynı eleştiriyi yapıyor! 7

İkimizin Sırrı’nın hikayesi, müzikleri ve oyunculuk performansları konusunda genel bir beğeni olduğunu söyleyebiliriz. Ancak başrolde yer alan Leyla Feray ile Aras Aydın’ı birbirine yakıştırmayan birçok izleyici, “Başrol uyumu yok” diye yorum yapıyor.

Heyecanlı ve duygusal bölümlerle yoluna devam eden İkimizin Sırrı’na yönelik birçok iltifatı da yine sosyal medyada görebilirsiniz. Bir dizi hayranı şöyle yazdı: “Gayet beğendim. Yine aksiyon ve dram iyi harmanlanmış. Umarım bu tempo düşmez.”

atv’de pazar akşamları yayınlanan dizinin ilk 3 bölümündeki yüksek tempo birçok izleyicinin ilgisini çekti. Bu temponun düşmemesini isteyen hayranlar, her bölüm üzerine koyarak ilerleyen İkimizin Sırrı’nın kış döneminin de iddialı dizilerinden birisi olacağını düşünüyor.

Reytingleri de artamaya devam eden dizi için görünen tek sıkıntı, bir grup izleyicinin başrol oyuncularının uyumunu beğenmemesi olarak gözüküyor.

İkimizin Sırrı dizisinin 4. yeni bölümü 29 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Yeni bölümden ilk fragman da paylaşıldı: