Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova çekimleri öncesi Selin Yeninci üst üste projeler bitirdi!

Bir Zamanlar Çukurova çekimleri öncesi Selin Yeninci üst üste projeler bitirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova, çok etkileyici bir üç sezonu geride bıraktı. Dizinin dördüncü yeni sezonu için çekimler geçtiğimiz gün başladı. İbrahim Çelikkol’un da hikayeye Hakan Gümüşoğlu karakteri ile katıldığı dizi için yoğun bir çalışma dönemi başladı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat vermekte olan Selin Yenince de bu rol sayesinde geniş kitlelere ulaşmayı başardı ve milyonlarca hayran kazandı.

Oyuncu, Haziran ayında üçüncü sezon finalinden sonra tatile gitmek yerine iki farklı projede yer almayı tercih etti. Emin Alper’in uzun metrajlı sinema filmi Balkaya’da rol alan güzel oyuncu, hemen ardından da bir dijital dizide yerini aldı.

Bir Zamanlar Çukurova çekimleri öncesi Selin Yeninci üst üste projeler bitirdi! 8

BluTv’de yayınlanacak İlk ve Son isimli dizinin çekimlerine de katılan Selin Yenince, yaz aylarını sinema filmi ve dizi setinde geçirdi… Şimdi yeniden Adana’da Bir Zamanlar Çukurova için sete çıkan oyuncu, birçok meslektaşı tatil yaparken, çalışmayı tercih etti.

Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova’nın sezon arası başlayınca peş peşe iki ayrı projenin setine koştu. Önce ödüllü filmleriyle tanınan Emin Alper’in dördüncü uzun metrajlı filmi Balkaya’nın, hemen ardından da dijital dizi İlk ve Son’un çekimleri başladı.

Bir Zamanlar Çukurova çekimleri öncesi Selin Yeninci üst üste projeler bitirdi! 9

Dizinin seti İstanbul’daydı. Ancak sinema filmi Kayseri’de çekildi… İki şehir arasında sürekli gidip gelen ünlü oyuncunun zamanının büyük kısmı da yollarda geçti.

Geçen hafta Adana’ya giderek atv dizisi için sete çıkan oyuncu, yaz dönemi boyunca sadece 4 gün tatil fırsatı bulabildi.