Ana sayfa Sosyal Medya Kanunsuz Topraklar’ın Gülfem’i Esra Bilgiç’in setten verdiği güzel mesajlar

Kanunsuz Topraklar’ın Gülfem’i Esra Bilgiç’in setten verdiği güzel mesajlar

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, yeni sezonda Kanunsuz Topraklar isimli Fox TV dizisiyle ekranda yerini alacak. Çekimleri bir süredir devam eden dizinin güçlü bir hikayesi var. Zonguldak’taki kömür madenlerinde başlayan hikaye, 1940’lı yıllarda geçiyor…

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikilisi başrolde buluştu ve dizi hayranları da yeni projeyi sahiplendi… Sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi diziyle ilgili binlerce paylaşım yaparak doğal bir etkileşim süreci başlattı. Esra Bilgiç’in instagram hesabından yaptığı paylaşımlar da bu etkileşimi fazlası ile artırıyor. Oyuncu yeni dizisinden çeşitli sahneleri sosyal medyada paylaşarak ilgiyi de artırıyor.

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç'in setten verdiği güzel mesajlar 9

Esra Bilgiç, Ramo’dan sonra yine çok iddialı bir dizi ile kariyerinde önemli adımlar atmaya devam ediyor. Sosyal medyada son halini de paylaşan oyuncu, güzelliği ile yine hayranlarını mest etti.

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç'in setten verdiği güzel mesajlar 10

Dizi setinde arkadaşları ile yoğun bir çalışma gününü tamamladıktan sonra paylaşım yapan güzel oyuncu, sette bir aile ortamının kurulmaya başlandığını da göstermiş oldu.

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç'in setten verdiği güzel mesajlar 11

Arkadaşları ile çok iyi anlaştığını paylaşımlarında yansıtan oyuncu, gün sonunda set bitince ne kadar sevindiklerini de bu fotoğraf ile göstermiş oldu.

Kanunsuz Topraklar dizisinin ilk fragmanı da yayınladı. Dizi hayranları çok başarılı bir dram yapımının geldiğinin farkında. İşte Fox TV’nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar’dan ilk fragman: