Ana sayfa Dizi Fragmanları İkinci bölümü bu akşam yayınlanacak Yalnız Kurt’ta çok fazla soru işareti var!

İkinci bölümü bu akşam yayınlanacak Yalnız Kurt’ta çok fazla soru işareti var!

tarafından sule sule
Yalnız Kurt Atv'de

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçen hafta yayınlanan ilk bölümüyle reytinglere zirveden gire Yalnız Kurt’un ikinci bölümü bu akşam yayınlanacak. İlk bölümüyle çok büyük övgüler alan dizide o kadar çok soru işareti var ki izleyici birçok şeyi anlayamadı.

ATV’de geçen cuma günü ilk kez ekrana gelen Yalnız Kurt reytinglerde fırtına estirdi. Daha ilk bölümüyle tüm kategorilerde birinci olan dizinin tekrarı bile çok iyi reyting almıştı. Yapımcılığını yıllar önce uzun süre yayınlanan ve fenomene dönüşen Kurtlar Vadisi’ne imza atan Osman Sınav’ın üstlendiği Yalnız Kurt dizisi uyandırıcı ayrıntılarıyla izleyicinin çok ilgisini çekti.

Yalnız Kurt’un ilk bölümünü izleyiciler nefeslerini tutarak izledi. Ancak birçok şeyi de anlamadı. Oldukça gizemli bir hikayeye sahip dizide şu an birçok soru işareti var. İzleyiciler sosyal medyada yaptığı yorumlarda Yalnız Kurt dizisinin bazı kısımlarını anlamadıklarını dile getirdiler.

Mesela yetimhanedeki çocuklardan kaç tanesi yaşıyor? Dizinin başrol oyuncularından Damla Colbay’ın canlandırdığı karakter Esra daha ilk bölümde neden öldü? Esra hikayeye nasıl geri dönecek? Bu sorulardan bazıları…

Bu sorular aslında Yalnız Kurt’u cazip kılan ayrıntılar aslında. İzleyiciyi büyük merakta bırakan dizi daha ilk bölümüyle bağımlılık yarattı bile. Sırlar yavaş yavaş ortaya çıktıkça hikaye de daha anlaşılır hale gelecek.

Başrollerinde Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay ve Murat Han’ın yer aldığı dizi Türkiye’yi bölmek isteyen dış mihraklara odaklanıyor ve onlara karşı mücadele eden gizemli kahramanların hikayelerini anlatıyor.