Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç barıştı mı? İşte detaylar!..

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç barıştı mı? İşte detaylar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir’in şarkıcı Oğuzhan Koç ile aşkı 2021 yılının en çok konuşulan konularından birisiydi. 1 yıl kadar süren aşkın sona erdiği iddiaları  magazin gündemine bomba gibi düştü

İkili hakkında daha önce de ayrılık iddiaları ortaya atılmış ama her seferinde ünlü çift, birlikte görüntü vererek bu haberleri yalanlamıştı. Bu defa farklı bir durum yaşandı.

Bir süredir ayrılık iddiaları gündemde ama ne Demet Özdemir’den ne de Oğuzhan Koç’tan bir açıklama gelmedi. Birlikte görüntü de vermeyen ikili, magazin gündeminde ve sosyal medyada sürekli konuşuluyor…

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç barıştı mı? İşte detaylar!.. 7

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ’ın ortaya attığı bir iddia çiftin hayranlarını heyecanlandırdı. Üstündağ,  “Aldığım duyumlara göre çift büyük konuşmalarına rağmen barışmış! Oğuzhan Koç, O Ses Türkiye deki durgun halleriyle dikkat çekmiş, hatta Ebru Gündeş  ‘Araya girelim, sizi barıştıralım’ demişti. Birkaç yakın arkadaşı, çifti habersiz bir araya getirerek barışmalarını sağlamış” diyerek çiftin barıştığını iddia etti.

Üstündağ sözlerini şöyle sürdürdü; “Ebru Gündeş’in aracı olup olmadığını öğrenemedim ama belli ki aşk galip gelmiş! İkilinin geçtiğimiz günlerde astrolog Zeynep Turan’ın ‘hüzünsüz neşe olmaz’ sözünü aynı anda beğenmesi, kafalarda soru işareti uyandırmıştı. Şimdilik barıştıklarını hayranlarından gizleyen ünlü çift, aralarındaki sorunları masaya yatırıp çözdükten sonra yeniden el ele karşımıza çıkacak bence…”

Şimdi hayranları merakla ikilinin cephesinden gelecek güzel haberleri beklemeye başladı.