Ana sayfa Dizi Fragmanları İkizler Memo Can 13 Nisan Cumartesi 21. Bölüm Fragmanı İzle

İkizler Memo Can 13 Nisan Cumartesi 21. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

İkizler Memo Can dizisinin 13 Nisan Cumartesi günü yayınlanacak olan 21. yeni bölümü izleyicilerle Kanal D ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünden ilk detaylar ortaya çıktı. Osman, Yaren’in babası Mahmut’un “Kötü Kaynana”lığı altında zor zamanlar yaşıyor! Videodan 21. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

Yaren hastalanır ve ev işleri Osman’ın başına kalır. Sevdiğinin bir an önce iyileşmesi için elinden geleni yapan Osman, Mahmut’un gazabından kurtulamaz. Mahmut ise, eline geçirdiği bu fırsatı çok iyi kullanır. Osman’ı bir an olsun rahat bırakmayan Mahmut, onu köle gibi kullanır. Osman daha fazla dayanamaz ve ana ocağına geri döner.

Bu arada Can, kurduğu “Beş Kardeşler Takımı” ile yeni bir maceranın içine girer. Takımdan bir çocuk üzerinde işaretlerin olduğu bir kağıt bulur. Can bunun bir hazine haritası olduğunu söyler ve gömünün olduğu yeri bulmak için takımı ile birlikte harekete geçer. İşaretleri takip eden takım ve Can ne ile karşılaşacaklarını bilmeden belirlenen noktayı bulurlar.

Yapım :    Erler Film
Yapımcı : Türker İnanoğlu
Senaryo : Ahmet Yurdakul
Hikaye-Tretman : Özlem Atasoy
Bölüm Hikayeleri : Azime Aktaş
Yönetmen : Erol Özlevi
Görüntü Yönetmeni : Mustafa Özlüdağ
Sanat Yönetmeni : Mustafa Mert Aldemir
Müzik : Murat Evgin
Kostüm : Arzu Şahin

Oyuncular: Nehir Erdoğan (Melek), Özgürcan Çevik (Çilingir Osman), Emir Berke Zincidi (Can-Memo), Tuğba Çınar (Yaren), Reyhan Sadıkoğlu (Dilek), Burak Hakkı (Onur), Nihan Okutucu (Sibel), Mazlum Kiper (Mümtaz), Buket Dereoğlu (Matmazel), Feyha Çelik (Nursine Nine), Yaren Ada Can (Çiğdem), Rüzgar Diricanlı (Musti), Ergin Torun (Selami), İlke Korkmaz (Bedir), Sinem Ergin (Aşçı), Barış Taşkın (Uşak Altan), Cengiz Gezgin (Suat), Emre Yılmaz(Fuat) ve Atilla Saral (Mahmut)