Ana sayfa Dizi İzle İkizler Memo Can dizisinde Memo evden kaçtı!

İkizler Memo Can dizisinde Memo evden kaçtı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden İkizler Memo Can, 19 bölümüyle 30 Mayıs Cumartesi akşamı izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde dikkat çeken sahneler vardı. İkizler Memo Can dizisinin başrollerinde Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı da yer almakta…

İkizler Memo Can 19. Bölümde, Memo mahkeme kararı sonucu biyolojik annesi Dilek ile yaşamaya başlar. Ancak bu durumdan son derece mutsuz olan Memo daha fazla dayanamaz ve evden kaçar. Videodan bu sahneyi izleyebilirsiniz.

İkizler Memo – Can son bölümde, velayet davasının sonucunda, mahkeme Memo’nun velayetini öz annesi olan Dilek’e verir. Memo bunu istemese bile eşyalarını toplayıp Dilek ile yaşamaya başlar. Kimseden bir yardım göremeyen Memo, kendi başının çaresine bakar ve daha ilk geceden evden kaçar.  Memo’nun evde olmadığını fark eden Dilek, ortalığı ayağa kaldırır. Memo sokaklarda tek başına gezmeye başlar. Bu durumu öğrenen herkes Dilek’e cephe alır ve polisler her yerde Memo’yu arar. Peki bu durumdan sonra Onur, nasıl bir hamle yapacak? Memo’yu Dilek’ten geri alabilecek mi?

Yapım :    Erler Film 
Yapımcı : Türker İnanoğlu  
Senaryo : Ahmet Yurdakul 
Hikaye-Tretman : Özlem Atasoy
Bölüm Hikayeleri : Azime Aktaş
Yönetmen : Erol Özlevi  
Görüntü Yönetmeni : Mustafa Özlüdağ 
Sanat Yönetmeni : Mustafa Mert Aldemir  
Müzik : Murat Evgin  
Kostüm : Arzu Şahin

Oyuncular: Nehir Erdoğan (Melek), Özgürcan Çevik (Çilingir Osman), Emir Berke Zincidi (Can-Memo), Tuğba Çınar (Yaren), Reyhan Sadıkoğlu (Dilek), Burak Hakkı (Onur), Nihan Okutucu (Sibel), Mazlum Kiper (Mümtaz), Buket Dereoğlu (Matmazel), Feyha Çelik (Nursine Nine), Yaren Ada Can (Çiğdem), Rüzgar Diricanlı (Musti), Ergin Torun (Selami), İlke Korkmaz (Bedir), Sinem Ergin (Aşçı), Barış Taşkın (Uşak Altan), Cengiz Gezgin (Suat), Emre Yılmaz(Fuat) ve Atilla Saral (Mahmut)