Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Demet Özdemir! Dizinin setinden öyle bir video yayınladı ki izleyen koptu!

İlahi Demet Özdemir! Dizinin setinden öyle bir video yayınladı ki izleyen koptu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin oyuncusu Demet Özdemir, instagram’dan yaptığı paylaşımlarla takipçilerini mest ediyor. Oyuncu, kamera arkasından bol bol video ve fotoğraf paylaşımları yapıyor takipçileri için. Esprili kişiliğiyle de kimi zaman komik videolar da yayınlamakta.

Dizinin yeni bölümünde Engin Öztürk’ün hayat verdiği Barış ile Özdemir’in oynadığı Zeynep’in düğün törenleri olacağı, Demet Özdemir’in yaptığı paylaşımlardan anlaşıldı.

Gelinlikli fotoğraflarını yayınlayan oyuncu, uzun ve zor geçen sahnelerin kalabalık da olması nedeniyle sette meşakkatli bir gün geçirdiklerini de ortaya koymuş oldu.

Yine de neşesinden ve enerjisinden bir şey kaybetmeyen oyuncu, bol bol video ve fotoğraflar yayınlayarak hayranlarına kamera arkasından spoiler de verdi.

İlahi Demet Özdemir! Dizinin setinden öyle bir video yayınladı ki izleyen koptu! 7

Yeni bölümde izleyenlerin de heyecanla izleyecekleri bir düğün sahnesinin geldiği, Demet Özdemir’in paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

Özdemir, setten aşağıdaki komik videoyu yayınlayarak takipçilerini çok güldürdü. Kullandığı formatla sesi ve görüntüsü değişen oyuncu, “Bugün çok zor bir gün ve çok uzun sahnelerimiz var ve çok kalabalık. Nasıl biteceğini bilmiyorum ama dayanma gücüm de var. Bakalım Allah kurtarsın. Teşekkürler beni izlediğiniz için” diye konuşuyor videoda…

İşte o video:

Bu arada 23 Nisan’da setin tatil olduğu da oyuncunun aşağıdaki paylaşımından anlaşıldı. Dizide Demet Özdemir, ara sıra buluşup birlikte dans ettiği ekiple yeniden bir araya gelmiş ve dizide Emine’yi oynayan Naz Göktan’ı da götürmüş dansa.

İşe o paylaşım: