Ana sayfa Dizi Haberleri İlahi Eda Ece! Kendi magazinini bile kimseye bırakmadı, kendisi yaptı! İşte güldüren itiraf…

İlahi Eda Ece! Kendi magazinini bile kimseye bırakmadı, kendisi yaptı! İşte güldüren itiraf…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Yasak Elma dizisinde oynadığı Yıldız rolüyle o kadar çok sevildi ki Eda Ece, kimi zaman gerçekliğinden koparan yorumlarıyla sosyal medyada hayranlarını güldürmeye devam ediyor. Oyuncu, Fox TV’nin kahkahası bol, entrikası tavan, absürt komedi dizisi Yasak Elma ile kariyerinde çok özel günler yaşıyor. 5.sezonu devam eden dizi ile birlikte Eda Ece de büyük bir hayran kitlesi edindi.

Yıldız’ı izleyici o kadar çok seviyor ki Youtube’da her sahnesi ayrı bir ilgi görüyor, sosyal medyada adına sayfalar açılıyor, yorum üstüne yorum yapılıyor. Yıldız’ı böylesi fenomen haline getiren Eda Ece’nin de haliyle hayranları özel hayatını merak ediyor.

Dolayısıyla magazin dünyasının da yıldızı oldu son dönemde sevilen oyuncu. Fakat adeta Yıldız gibi dobra kişiliğiyle sosyal medyada kendi magazinini de kendisi yapıyor oyuncu!

Kimseye laf bırakmayan, yanlış anlamaları bile kendi üslubuyla yorumlayıp gereksiz haberlerin önünü kesen Eda Ece, yine yaptığı bir itiraf ile özel hayatında yaşadığı bir durumu ifşa ederek magazincilere haber atlattı!

Oyuncu, bilindiği gibi bir süredir basketbolcu Buğrahan Tuncer ile birlikte. Bir dönem ayrıldıkları ve sonrasında barıştıkları da gündeme geldi. Çok fazla birlikte fotoğraflarını paylaşmasa da zaman zaman hayranları için güzel sürprizler yapıyor oyuncu.

İlahi Eda Ece! Kendi magazinini bile kimseye bırakmadı, kendisi yaptı! İşte güldüren itiraf... 8

Bazen de aniden Tuncer ile fotoğraflarını kaldırıyor. Özel hayatını çok konuşmayı sevmeyen oyuncu, son yaptığı itiraf ile medyada ‘ayrıldılar, barıştılar, fotoları kaldırdı, sosyal medyadan takibi bıraktı’ şeklindeki tüm haberleri topluca rafa kaldıracak bir açıklamayla güldürdü.

Eda Ece, mera edenlere “Buğrahan ile ilişkimiz güzel gidiyor, bir sıkıntı yok” diyerek sorulan tüm soruları baştan yanıtladı önce. Daha sonra da hemen her ilişkide olabileceği şekilde kimi anlarda sinirlenip takipten çıktığını, sonra öfkesi geçince sevgilisini yeniden sosyal medyada takip ettiğini anlatarak ” Ben sinirlenince Buğrahan’ı takip etmeyi bırakıyorum. Sinirim geçince de geri ekliyorum. Ama ben her takipten çıkınca siz ayrılığa yorduğunuz için artık sinirlenince takipten çıkmıyorum” diye konuştu.

Ünlü Oyuncu, durumu kendi açısından öylesine doğal bir şekilde açıklayıp ortaya koydu ki bu gülümseten itiraf sonrası magazincilere de pek bir detay bırakmadı!

Instagram’da 6 milyon takipçisinin bulunan oyuncu, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile birlikte fotoğrafını en son 14 Şubat Sevgililer Günü’nde paylaşmıştı. Birbirlerine çok yakıştırılan çiftin fotoğrafına kısa sürede bir milyonu geçen beğeni ve binlerce de yorum gelmişti…

İlahi Eda Ece! Kendi magazinini bile kimseye bırakmadı, kendisi yaptı! İşte güldüren itiraf... 9