Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda bitti ama Binnur Kaya, kardeş diziye çok sürpriz bir geçiş yapıyor!

Kırmızı Oda bitti ama Binnur Kaya, kardeş diziye çok sürpriz bir geçiş yapıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Kırmızı Oda dizisi, TV8’de yayınlanmaya başladığında adeta reytingleri alt üst etti. Hikayeler, oyunculuklar o kadar güçlüydü ki izleyiciyi ekrana kilitleyen yapım, her hafta sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı. Evrim Alasya’nın izleyenlerin tüylerini diken diken eden bir hikayenin kahramanı olan Meliha ve Binnur Kaya’nın psikiyatr Manolya rolüyle yer aldığı dizi, pek çok çarpıcı hikayeye ev sahipliği yaptı.

Erkan Petekkaya’nın Sadi, Melisa Sözen’in hayat verdiği Alya, Burcu Biricik’in oynadığı Boncuk, Pınar Deniz’in canlandırdığı Nazlı, Aslıhan Gürbüz’ün hayat verdiği Kumru ve daha pek çokları, izleyicinin içine dokunan, yıllarca unutamayacağı gerçek hayat hikayelerinde büyük bir başarı ile rol aldılar.

Adeta ‘Kimler geldi, kimler geçti’ dedirten Kırmızı Oda’ya Gökhan Özoğuz, Meltem Cumbul, Yiğit Özşener, Burak Sevinç, Tülin Özen, Meriç Aral, Esra Ronabar, Sezin Akbaşoğulları, Sema Kekiç, Melisa Aslı Pamuk, Deniz Uğur, Ayça Bingöl, Başak Daşman, İlayda Alişan, Ayta Sözeri, Derya Alabora ve daha kimler kimler konuk oyuncu olarak rol aldılar.

Ancak dizi, bu sezonda reyting kaybetmeye başladı. Kemik bir izleyici kitlesine sahip olsa da ilk zamanlardaki ilgisini görmüyordu. Bu nedenle de projenin sonuna gelindi ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışanlarının hayatlarından derlediği ve gerçek hayat hikayelerinden oluşan dizi, ekrana geçtiğimiz hafta veda etti.

Binnur Kaya’nın müthiş oyunculuğu ile izleyenleri bir kez daha kendisine hayran bıraktığı dizinin bitişi en çok da oyuncuyu izlemekten büyük keyif alanları üzen bir gelişme olmuştu.

Kırmızı Oda bitti ama Binnur Kaya, kardeş diziye çok sürpriz bir geçiş yapıyor! 7

Fakat son gelen bir haber, Binnur Kaya’yı yeniden ekranda görmek isteyenler için çok özel bir sürprizi beraberinde getirdi. Kırmızı Oda’ya konuk olan isimlerden birisi de Merve Dizdar’dı. Yani Masumlar Apartmanı’nın Gülben’i. İki kardeş dizinin oyuncuları olarak ekranda birbirlerinin dizilerine dahil olarak keyifli bir süreç yaşatmışlardı.

Masumlar Apartmanı’nda Gülben’in gittiği doktor, Kırmızı Oda’daki Dr. Manolya idi. İki ayrı dizinin kahramanlarını buluşturmak, izleyici için de güzel bir sürpriz oldu. Aslında daha önce Doğduğun Ev Kaderindir’de Demet Özdemir de Kırmızı Oda ile geçişken bir senaryo ile diziye dahil olmuştu. Benzer bir durum, Merve Dizdar için de yaşanmıştı.

Binnur Kaya, Kırmızı Oda’da oynarken, Masumlar Apartmanı’nda da konuk oyuncuydu. Gelen güzel haber ise Binnur Kaya’nın Kırmızı Oda’nın finalinin ardından, bu kez Masumlar Apartmanı’nın kadrosuna katıldığı.

Yani Kaya, Kırmızı Oda’daki Dr. Manolya rolüne, artık Masumlar Apartmanı’nda devam edecek. Diziler arası bu güzel geçişle birlikte Binnur Kaya da ekranda olmaya devam edecek…
alürkiye’nin en başarılı komedi oyuncularından biri olan Binnur Kaya’nın rol aldığı Kırmızı Oda dizisi, cuma akşamı yayınlanan son bölümüyle ekranlara veda etti. Böylece Binnur Kaya’nın Kırmızı Oda macerası sona erdi. Ancak başarılı oyuncunun yeni projesi belli oldu bile.