Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Eda Ece! Yasak Elma dizisinin reytinglerini görünce yaptığı yorumla sosyal medyayı salladı!

İlahi Eda Ece! Yasak Elma dizisinin reytinglerini görünce yaptığı yorumla sosyal medyayı salladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinin ilk sezonundan beri başrolünde yer alan Eda Ece, aynı zamanda sosyal medyada da fenomen. Yıldız karakteri ile çok sevilen oyuncu, dizinin durmadan değişen oyuncu kadrosuna karşın değişmeyen bir kaç isimden birisi oldu.

Özellikle 3. sezonda Yıldız karakterine bambaşka bir kimlik katan oyuncu, hem dizinin absürt komedi tarzına dönmesinde etkili oldu hem de oynadığı karakterle kariyerinde bambaşka bir sayfa açtı! Diziyi takip edenlerin en çok sevdiği sahneler de Yıldız’ın sahneleri.

Eda Ece, önce doğaçlamalarıyla Yıldız’a başka bir kimlik katarken, senarist de izleyicinin gösterdiği ilgiye kayıtsız kalmadı ve Yıldız, ilk sezonlardakinden çok farklı bir kişiliğe dönüştü. Komik halleri, söylemler ile Youtube’da rekorlar kıran izlenme oranlarına ulaştı sahneleri.

İlahi Eda Ece! Yasak Elma dizisinin reytinglerini görünce yaptığı yorumla sosyal medyayı salladı! 8

Bu hafta 133. bölümü yayınlanan dizi, reyting yarışında da yine bir numara olduğunu gözler önüne serdi! Rakipleri ile mücadelede kimi zaman bir iki sıra geriye düşse de Yasak Elma, 5. sezonda zaman zaman yaptığı ataklarla zirvenin sahibi olduğunu ve kimseye bırakmayacağını da söylüyor adeta!

6. sezonu da garantileyen Yasak Elma dizisi bu haftaki bölümüyle Tüm kişiler ve AB grubunda, TRT1’deki iddialı rakibi Alparslan Büyük Selçuklu’ya fena çelme attı! Yasak Elma’nın bu başarısı, doğal olarak oyuncuları da heyecanlandırdı. Bu isimler arasında en dikkat çeken ve gülümseten yorum ise Eda Ece’den geldi…

Oyuncunun yaptığı yorum sosyal medyayı sallarken, emoji alemine de bir başka ışık yaktı adeta! Instagram hesabından reyting listesini paylaşan oyuncunun düştüğü not, görenleri güldürürken aynı zamanda ‘Niye olmasın!’ da dedirtti… Ece,  ‘Yanan elma emojisi lazım oldu’ notuyla rakiplerine de gülümseten bir göndermede bulundu…

İlahi Eda Ece! Yasak Elma dizisinin reytinglerini görünce yaptığı yorumla sosyal medyayı salladı! 9