Ana sayfa Sosyal Medya Gökçe Bahadır’dan dizi itirafı! Oynadığı tüm karakterler bir yana, o bir yana!

Gökçe Bahadır’dan dizi itirafı! Oynadığı tüm karakterler bir yana, o bir yana!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz günlerde bir süredir beraber olduğu Müzisyen Emir Ersoy ile dünyaevine giren Gökçe Bahadır, özel hayatında ve kariyerinde mutlu günler yaşıyor. Ekranda Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ile beğeni toplayan oyuncu, uzun yıllardır pek çok farklı yapımda başarılı performansı ile göz dolduruyor beğeni topluyor.

1981 doğumlu olan Gökçe Bahadır, 2002 yılından beri sinema ve dizilerde rol almakta. Oyuncu özellikle Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Leyla karakteri ile çıkış yapmıştı. 2006-2010 yılları arasında yayınlanan dizide büyük bir sınav veren Gökçe Bahadır, izleyicinin beğenisini kazanmış ve sonrasında da iddialı dizilerin başrollerinde yer almıştı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ise Gökçe Bahadır’ın kariyerinde bir başka çıkış yaptığı projesi olmuştu. 2017-2018 sezonlarında ekranda olan dizide Oya karakterine hayat veriyordu. Gökçe Bahadır’ın akılda kalan daha pek çok karakteri var hayranları için ancak bu iki karakter son derecek keskin hatıralar bıraktı izleyicide.

Son olarak Netflix’te yayınlanan Kulüp dizisinde oynadığı Matilda karakteri ise, oyuncunun meslek hayatında bambaşka bir sayfa açtı kendisine. Şu anda ekranda Evlilik Hakkında Her Şey dizisindeki Azra karakteriyle izleyici karşısına gelmekte.

Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakteri ile tanınan ve ardından Kayıp Şehir dizisindeki performansı ile ödüller alan Gökçe Bahadır, Aramızda Kalsın dizisiyle de yine beğeni toplamıştı.

Tüm bu yapımlar ve rol aldığı filmlerde izleyicinin takdirini kazandı, giderek çok daha iyi bir oyunculuk sergilediği, kendisini geliştirdiği de görülen oyuncu, yapımcıların da gözdesi oldu.

Gökçe Bahadır'dan dizi itirafı! Oynadığı tüm karakterler bir yana, o bir yana! 1

Peki bunca yapım arasında acaba Gökçe Bahadır’ı en çok etkileyen rol hangisi olmuştu? İşte bu sorunun cevabı, izleyiciyi biraz şaşırtabilir.

Öncelikle Gökçe Bahadır, hayat verdiği tüm karakterlerin kendisi ve oyunculuk hayatı için farklı deneyimler olduğunun altını çiziyor. Fakat hepsinden ayrı tuttuğu bir karakteri de başka bir yere koymaktan geri duramıyor!

Alem dergisine bir röportaj veren oyuncu, kendisinde en çok iz bırakan hangi dizinin kahramanı olduğunu da şu sözlerle aktarıyor:

“Hepsinin yeri bende çok ayrı çünkü hepsinin dönemleri ayrı, bendeki etkileri çok farklı ama “Kulüp’teki Matilda bende çok iz bırakan bir karakter oldu.”

Gökçe Bahadır'dan dizi itirafı! Oynadığı tüm karakterler bir yana, o bir yana! 2

Bu arada ‘keşke onun hayatını canlandırsam’ diye hayaller kurduğu bir kişi olup olmadığı sözlerine ise Gökçe Bahadır, “Açıkçası ilk aklıma gelen Sabiha Gökçen, onun hayatını canlandırmayı isterdim” yanıtını vermekte.