Ana sayfa Dizi Fragmanları İlahi Gökçe Eyüboğlu, neredeydin sen! Evlilik Hakkında Her Şey dizisine eklenen durum komedisi çok tutar!

İlahi Gökçe Eyüboğlu, neredeydin sen! Evlilik Hakkında Her Şey dizisine eklenen durum komedisi çok tutar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi adeta yeniden ayağa kalkmaya başladı. Dizinin izleyicileri sıkmaya başlayan hikayesine Serkan Altunorak’ın Bora karakteri ile katılması heyecanı yeniden getirdi.

Bir süredir dizi hayranlarının eleştirilerine konu olan Evlilik Hakkında Her Şey’in 18. bölümünün reytinglerde yükseliş sergilemesi ve eski günlere dönüş sinyali vermesi güzel bir gelişme oldu.

Dizinin hikayesinde Sanem karakterini canlandıran Gökçe Eyüboğlu’nun da durum komedileri ile ortaya çıkacak olması hikayeyi daha da renklendirecek.

Kadın dizisindeki Ceyda karakteri ile akıllara yazılan Gökçe Eyüboğlu, bu dizide ise Sanem olarak başrolde bulunuyor. Sanem’in 19. bölümde yapacakları hikayeye komedi unsurları serpiştirilince ne kadar güzelleştiğini de gözler önüne seriyor.

Gökçe Eyüboğlu da yeni bölümde durum komedilerini andıran sahnelerle Sanem karakterinin hikayede öne çıkmasını sağlayacak. Fragmanı izleyen dizi hayranları da bu sahneleri çok beğendiklerini ve Sanem karakterinin hikayede öne çıkmasını çok istediklerini ve durum komedisi sahnelerine de çok yakıştığını belirten yorumlar yaptı.

15 Şubat salı akşamı yayınlanacak olan dizinin 19. yeni bölümünden yayınlanan fragman bu noktada bazı detaylar sunuyor. Dizi hayranları, Gökçe Eyüboğlu’nun hikaye içinde durum komedisi halini alan sahnelerini çok beğenecek.