Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı dizisinde herkesin heyecanla beklediği o an geldi

Yargı dizisinde herkesin heyecanla beklediği o an geldi

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan Yargı dizisinde yine etkili bir bölüm izleyicileri bekliyor. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun müthiş uyumu ve enerjisi ile yükselen, güçlü senaryosu ile senarist Sema Ergenekon’un takdir edildiği dizi, çok heyecanlı anlara sahne olacak.

13 Şubat Pazar günü yayınlanacak olan 20. yeni bölümde katilin kim olduğu ortaya çıkacak mı? İşte bu soru yine soruluyor ve katilin kim olduğunun da ipuçlarının ortaya çıkması bekleniyor. Peki yeni bölümde neler izleyeceksiniz? Yayınlanan ilk fragmanda bazı detaylar bulunuyor.

İddianameden sonra Ceylin oldukça yıkılmış durumdadır. Ilgaz ise Ceylin’i sakinleştirmeye çalışır. Niyazi ise okların ters dönmesiyle potadan çıkmıştır. Gerçekler belli olacak mı? Ceylin, Niyazi’yi hatırlayacak mı?

Yargı yeni bölümüyle Pazar 20.00’da Kanal D’de sadık izleyicileri ile buluşacak. Reytingleri çok iyi gelen ve birincilikler almaya devam eden Yargı dizisi, son yılların en iyi çıkış yapan yapımlarının başında geliyor.

Yargı dizisinde herkesin heyecanla beklediği o an geldi 7

Şükran Ovalı’nın diziye katılması da izleyicileri bir hayli heyecanlandırdı. Ünlü oyuncu, uzun süredir televizyon ekranında yer almıyordu. Yargı dizisiyle setlere geri dönen Ovalı, Derya karakterini canlandıracak. Ovalı’nın gelmesi ile birlikte hikayenin seyrini büyük bir değişim geçirecek.