Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan, hakkındaki o haberlere çok üzüldü ve sosyal medyadan seslendi…

İlayda Alişan, hakkındaki o haberlere çok üzüldü ve sosyal medyadan seslendi…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Masumiyet dizisi, dün akşam 13. bölümüyle ekranlara veda etti ama arkasında kimi dedikodu haberleriyle de oyuncuları üzdü! Dizide Ela ve İlker karakterlerine hayat veren İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü’nün samimi pozları, magazin basınında “Aşk mı yaşıyorlar?” şeklinde yer alınca, Alişan da konuya sosyal medyadan yanıt verdi.

Dizinin seti devam ederken, karşılıklı pek çok sahnede birlikte oynayan Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan’ın arkadaşlıkları da instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlara yansıdı.

Sette birlikte çok eğlenen ikiliye ayrıca Deniz Işın da zaman zaman dahil oluyordu. Video ve fotoğraflarla sosyal medyadan esprili atışmalar da yaptılar 3 genç oyuncu.

İlayda Alişan, hakkındaki o haberlere çok üzüldü ve sosyal medyadan seslendi... 9

Dizinin son çekim gününde ise setten yine samimi pozlar geldi. Oyuncuların birbirleriyle vedalaştıkları o anları, sosyal medyadaki paylaşımlarla hayranları tarafından da ilgiyle takip edildi.

Veda pozlarında İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü’nün de birlikte pozları yer aldı. Ancak magazin basınında konu ‘aşk’ şeklinde yorumlanınca, İlayda Alişan, ara ara çıkan benzer haberlerden sonra açıklama yapma gereğini duydu.

İlayda Alişan, hakkındaki o haberlere çok üzüldü ve sosyal medyadan seslendi... 10

Genç oyuncu, instagram sayfasından aşağıdaki paylaşımı yaparak bu tür haberlere tepkisini de koydu. Oyuncu, “Bir süredir hakkımda çıkan haberleri üzülerek takip ediyorum. Uzun zamandır hayatımda kimse yok ve yazılanlar hem ailemi hem de beni fazlasıyla yıpratıyor. Kariyerime odaklandığım bu dönemde mesleğim dışında herhangi bir konuyla gündeme gelmek istemem. Sizden de aynı hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum” diye yazdı…

İlayda Alişan, hakkındaki o haberlere çok üzüldü ve sosyal medyadan seslendi... 11