Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan ile Burak Yörük ne hoş dizi çifti oldu! Gözlerinden adeta mutluluk fışkırıyor!

İlayda Alişan ile Burak Yörük ne hoş dizi çifti oldu! Gözlerinden adeta mutluluk fışkırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Seversin dizisi daha başlamadan büyük bir işi başardı bile! Seversin isimli yeni Kanal D dizisinde bir araya gelen İlayda Alişan ile Burak Yörük, daha dizi başlamadan yeni favori çift olmayı başardı. Romantik komedi hikayesi ile izleyicileri kendisine çekmesi beklenen dizinin başrolünde iki genç oyuncunun buluşmasına hayranlarından çok olumlu yorumlar geldi.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda bu ikili yeni favori dizi çifti ilan edilirken, şimdiden paylaşılan fotoğraflar ile iyi bir uyum yakaladıkları da görülüyor. İkilinin sette birbirleri ile çok iyi anlaştıkları ve iyi bir enerji yakaladıkları da gelen bilgiler arasında.

1 Haziran Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanacak olan Seversin dizisiyle birlikte Kanal D’nin yaz dönemini başlatacağı da ortaya çıktı. İki genç oyuncu birlikte “Allah Yazdıysa Bozsun” isimli sinema filminin galasına katıldı. Bu etkinlikte ilk kez birlikte görüntülenen İlayda Alişan ile Burak Yörük’ün birbirlerine karşı nazik davranışları da dikkat çekti.

İlayda Alişan ile Burak Yörük ne hoş dizi çifti oldu! Gözlerinden adeta mutluluk fışkırıyor! 7

Şimdiden yaz döneminin favori dizi çifti olduğunu sosyal medyadaki büyük etkileşimden anlayabilirsiniz. Seversin dizisinin çekimlerinin çok güzel gittiğini mimikleri ile bile belli eden oyuncular, her şeyin iyi olduğunu duyurdu.

Burak Yörük, “Çok güzel, her şey çok iyi. Çok güzel bir yaz işi. Beklemekten sıkılıyoruz, bir an önce başlasın” diye konuştu.

İlayda Alişan ise 1 Haziran’ın gelmesi için gün saydıklarını ve her şeyin güzel gittiğini söyledi. Oyuncu, “Setimiz de çok keyifli, eğlenceli” diyerek mutlu olduklarını ifade etti.

Birbirleri ile eskiden tanışan iki genç oyuncu, bunun da verdiği yakınlık ile rollerine iyi oturdu. Burak Yörük, “Çok sevdiğim bir arkadaşım. Çok rahat çalışıyoruz, çok huzurlu set ortamımız var. İşimizi yapıyoruz. İşimize aşığız. Her şey çok güzel” ifadelerini kullandı.