Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ozan Akbaba’yı Kasaba Doktoru setinde çok mutlu eden sürpriz ziyaret!

Ozan Akbaba’yı Kasaba Doktoru setinde çok mutlu eden sürpriz ziyaret!

tarafından ker_def

Yapımını ARC Film’in, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun gerçekleştirdiği, TRT 1 ekranında cuma akşamlarına damga vuran ‘Kasaba Doktoru’, kısa sürede seyircinin favorileri arasına girerken, reytinglerde cuma günlerinin en çok izlenen dizisi oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakteri ile akıllara yazılan oyuncu, yeni rolü ile birlikte bu karakteri de unutturmaya çabalıyor… Oyunculuk yeteneklerini her bölümde izleyicilere bir kez daha sergileyen Ozan Akbaba, cerrah rolüne bir hayli alıştı.

Ozan Akbaba'yı Kasaba Doktoru setinde çok mutlu eden sürpriz ziyaret! 8

Sosyal medyada da ilgiyle takip edilen ‘Kasaba Doktoru’nun başrol oyuncularından Ozan Akbaba sette sürpriz bir ziyaretçi ağırladı. Ozan Akbaba’nın üç yaşındaki minik oğlu Ozan Ali, babasını ziyarete geldi.

Set ekibi ve oyuncuların sevgilisi olan Ozan Ali, kendini gerçek bir hastanede, babasını da doktor sandı! ‘Kasaba Doktoru’ ekibi ve oyuncuları Ozan Ali ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Ozan Akbaba'yı Kasaba Doktoru setinde çok mutlu eden sürpriz ziyaret! 9

‘Kasaba Doktoru’nun zengin oyuncu kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

‘Kasaba Doktoru’ her cuma TRT 1 ekranında.