Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan senaryodan o kadar etkilendi ki, yeni dizi projesini hemen kabul etti!

İlayda Alişan senaryodan o kadar etkilendi ki, yeni dizi projesini hemen kabul etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakın zaman içinde atv ekranında izleyicilerle buluşacak olan Ateş Kuşları isimli dram dizisinden fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin hikayesi çok etkileyici ve fragmanlarda bile bunu hissetmek mümkün. İlayda Alişan, Ateş Kuşları isimli projede Gülayşe isimli karakteri canlandıracak. Sokak çocuklarının bir gün bir bebeği çöpte bulması ile başlayan hikaye, bambaşka bir dram hikayesine dönüşecek.

İlayda Alişan’ın canlandırdığı Gülayşe karakteri de işte çöpte bulunan o bebek oyuncu, senaryoyu daha ilk okumaya başladığı anda çok etkilendiğini ve rolü hemen kabul ettiğini açıkladı.

Ateş Kuşları dizisinin setinde yoğun bir şekilde çalışmalar devam ediyor. İlayda Alişan da Dizi TV programına yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Çok heyecanlıyım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Ben senaryoyu ilk okuduğumda ilk sahnede gözlerim dolmaya başladı. Sonra menajerimi arayıp bu işi yapalım dedim. O kadar etkilendim ki, bir çırpıda bütün hikayeyi bitirdim. Seyirciyi çok güzel bir iş bekliyor.”

Destan ve Kuruluş Osman gibi dizilerin yapımcısı olan Bozdağ Film tarafından hazırlanan proje yakın zaman içinde atv ekranında başlayacak. Sevgi, şefkat ve güven temasının, aile olma bilincinin aşılanacağı Ateş Kuşları isimli dizi çok sayıda duygusal sahneyle de izleyenleri derinden etkileyecek.

İlayda Alişan’ın yanı sıra dizinin başrollerinde; Hande Soral, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan gibi dikkat çeken oyuncular bulunuyor.