Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan, Seversin dizisine veda ederken çok zorlandı!

İlayda Alişan, Seversin dizisine veda ederken çok zorlandı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bugüne kadar Benim Adım Gültepe, Bana Sevmeyi Anlat, Rüya, Şampiyon, Masumiyet, Çukur ve Kırmızı Oda gibi iddialı projelerde yer alan oyuncu İlayda Alişan ekranlara en son romantik komedi dizisi Seversin ile geldi.

Oyuncunun Burak Yörük ile başrolü paylaştığı Seversin 11 Ekim Pazartesi günü yayınlanan 20. bölümü ile ekranlara veda etmişti. Dizide ‘Asya’ karakterini canlandıran oyuncu karakterine ve ekip arkadaşlarına instagram hesabından veda etti.

Oyuncu paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Taş kalpli Asya’ya” veda zamanı. Biraz zor olacak gibi, vedaları da pek sevmem fakat, bizi canım partnerim, bir taneciğim @burakyoruks ile bir araya getirip inandığı için @gokhan_yildiz_._ abime, kelimelerle anlatamayacağım biricik hocam @serdargozelekli ‘ye, dünyalar tatlısı @senemzencir hocama.. Sonradan aramıza gelen enerjisiyle hemencecik içimizi ısıtan @denizyuss hocama, canım @saybils hocama.. Bana böyle bir ekip kolay kolay gelmez dedirten tüm oyuncu arkadaşlarım ve teknik ekipteki dostlarıma.. @kanald ailesine.. Her birinize çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum. Ve Asya.. seni oynamayı çok özleyeceğim. Biliyorum ki şimdi pis sarın ile mutlusun, sizi birbirinize emanet ediyorum. Artık didişmeyin ne olur…”

İlayda Alişan, Seversin dizisine veda ederken çok zorlandı! 8

Dizide ‘Tolga Tuna’ karakterine hayat veren Burak Yörük ise geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı veda paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı;

“Vay be ilk gün sanki dün gibi, benim için çok özel bir karakter çok özel bir işti, her saniyesinde gururla ve keyifle inanılmaz bir ekiple çalıştım ama öylesine değil gerçekten inanılır gibi değil dahil olan her birey birbirinden güzel kalpli birbirinden yetenekliydi, bu macera canım abim hocam @serdargozelekli ve @gokhan_yildiz_._ la başladı dünya tatlısı güzel kalpli @ilaydalisan la bizi bir araya getirip temelleri attılar yürekten ve samimi başladık öyle de bitirdik.

İlayda Alişan, Seversin dizisine veda ederken çok zorlandı! 9

Buraya tek tek herkesi etiketlemeyeceğim çünkü ekipteki her bir birey herkes çok özel çok tatlı iyi ki varsınız iyi ki tanıdım sizleri, son bölümlerde aramıza dahil olan @denizyuss hocam ve ekibi ellerinize sağlık iyi ki varsınız işi yeni başlıyormuşuz gibi sahiplendiniz @seversindizi sizi hiç unutmayacağım. Bizden bu kadar!”