Ana sayfa Dizi Haberleri Fatmagül’ün Suçu Ne dizisiyle parlayan Fırat Çelik büyük karar aldı, dizi bekleyen hayranlarına müjde!

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisiyle parlayan Fırat Çelik büyük karar aldı, dizi bekleyen hayranlarına müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir döneme damgasını vuran Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizide Mustafa karakterini canlandıran ve bu proje sayesinde de çok geniş bir izleyici grubunun hayranlığını kazanan Fırat Çelik, hayatında çok önemli değişiklikler yaptı. Fransa’da başladığı oyunculuk macerasına uzun süre Türkiye’de devam eden Fırat Çelik, çeşitli projelerde bulundu.

20 Dakika dizisindeki Komiser Ozan, Gönül İşleri dizisindeki Asrin ve Poyraz Karayel’deki Mete karakterleri unutulmadı. Ancak oyuncu 2016 yılında yeniden Fransa’ya dönerek Türkiye’deki kariyerine ara verdi. Bu süreçte Fransa’da hem oyunculuk yapan hem de sahibi olduğu restoranın işletmesiyle uğraşan Fırat Çelik, çok önemli bir karar alarak, yeniden İstanbul’a yerleşti.

6 yıl yaşadığı Fransa’daki dükkanını devreden, ayrıca evini de kiraya veren Fırat Çelik, temelli yaşamak için yeniden İstanbul’u tercih ettiğini açıkladı. Yeni yaşamı için evini dekore etmekte olan oyuncu, alışveriş yaparken görüntülendi.

En son geçen yaz döneminde 10 bölümlük Saklı isimli dijital dizi için de Türkiye’ye kısa süreliğine gelen oyuncu, aradan geçen 1 yılın ardından meslek aşkı nedeniyle yeniden İstanbul’da yaşamaya karar verdiğini açıkladı.

Fatmagül'ün Suçu Ne dizisiyle parlayan Fırat Çelik büyük karar aldı, dizi bekleyen hayranlarına müjde! 7

Fırat Çelik, “6 sene kaldım, tekrar dönmüş oldum. İstanbul’u özledim, mesleğimi özledim, o yüzden döndüm” dedi. Ailesinin Fransa’da yaşamaya devam ettiğini ve onları görmek için zaman zaman gideceğini de belirten Fırat Çelik, Fransa’da da oyunculuk adına güzel projelerin içinde bulunduğunu söyledi.

“Evimi sıfırdan döşüyorum ve fiyatlar inanılmaz pahalı” diyerek Türkiye’deki ekonomik sıkıntıya da dikkat çeken Fırat Çelik, görüşme halinde olduğu projeler de bulunduğunu söyledi.

Oyuncu, yakında bir dizi veya sinema filmiyle yeniden setlere dönebileceğini ifade etti. Fırat Çelik hayranları da böylelikle oyuncuyu yeniden ekranda görme fırsatını elde edecek.

Fırat Çelik, “Önce evimi döşeyeyim, sonra hazır olacağım. Her şeyi aynı anda yapamıyorum” diyerek yakında yeniden setlerde yer almayı arzu ettiğinden bahsetti.

İstanbul’u çok sevdiğini ve Fransa’da olduğu zamanlar burayı çok özlediğini de anlatan oyuncu, formunu korumaya da özen gösteriyor.