Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde Evrim Alasya ilk tüyoyu verdi, herkes ters köşe olacak!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Evrim Alasya ilk tüyoyu verdi, herkes ters köşe olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 28 Ekim Cuma gününden itibaren Kızılcık Şerbeti isimli yeni dizi Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Yeni dizinin hem hikayesi çok konuşuluyor hem de ekran başına geçecek olan izleyicilerin kendilerinden çok şey bulacaklarına yönelik büyük bir beklenti bulunuyor.

Barış Kılıç ile Evrim Alasya ikilisi dizide partner olarak yeni bir dizi çiftini meydana getirecek. Kıvılcım karakterini canlandıran Evrim Alasya, eşinden boşanan ve iki kızını kendi değerleri ile yetiştiren, otoriter bir kadın karakteriyle izleyicileri şaşırtacak. Evrim Alasya, ön yargılı birçok insanın günümüzde kendisinden farklı kültürdeki insanlarla empati yapma konusunda ekran başına geçenlere çok önemli bir deneyim aktaracak.

Dizinin hikayesinde İstanbul’da köklü bir lisenin müdürü olan Kıvılcım karakterinin iki kızı bulunuyor. Doğa ve Çimen isimli kızlarını kendi başına büyüten Kıvılcım, aynı zamanda bir eğitimci. İdealist ve modern bir kadın olan Kıvılcım karakterinin, travmaları da diziye farklılık katacak. Kontrolünü kaybederse bundan zarar göreceğini düşünen birçok insan gibi Kıvılcım karakterinin de kendisini koruduğu bir dış görünüm yani dış kabuk var.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Evrim Alasya ilk tüyoyu verdi, herkes ters köşe olacak! 8

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakteri aslında toplumda örneği çok fazla olan birçok insanı temsil ediyor. Oyuncu, bu karakterin ön yargılarından kurtulup da hayatı farklı şekilde okumaya başladığı zaman ne kadar büyük bir dünyanın kapılarının açıldığını da herkese ispatlayacak.

Evrim Alasya da karakterin dizinin hikayesi içindeki gelişiminin önemine işaret ederek şunları anlattı: “Kıvılcım katı, sabit fikirli, köşeleri olan önyargılı bir kadın. Hayatın içinde de mesleğinde de kuralları olan ve herkesi, her şeyi kontrol eden mükemmeliyetçi bir kadın. Tabi bu onun kabuğu, dışarıya gösterdiği hali. İçinde her katı insanda olduğu gibi korkak. Kontrolü kaybederse zarar göreceğini düşündüğü için kendini korumaya almış tabii ki de. Travmaları olan bir kadın.”

Kıvılcım karakterini dizinin ilk bölümlerinde dışarıya gösterdiği haliyle izleyeceksiniz ama asıl önemli gelişmeler bölümler ilerledikçe bu karakterin değişimiyle ortaya çıkacak.

Evrim Alasya, “Kıvılcım’ı kabuklu haliyle izleyeceğiz. Sonrasında kabuğu kırıldıktan sonra nasıl değiştiğini göreceğiz” diyerek dizinin hikayesindeki en önemli noktalardan birisi hakkında tüyo vermiş oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Evrim Alasya ilk tüyoyu verdi, herkes ters köşe olacak! 9

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi önemli oyuncuların bir araya geldiği Kızılcık Şerbeti dizisi, kızlarının iyi eğitim almaları için her şeyi ortaya koyan, kariyer sahibi olmaları için çaba harcayan bir anneyi izleyeceksiniz.

Ancak Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa karakterinin üniversitede tanıştığı Fatih ile evlenmesi ile birlikte her şey değişecek. Çünkü Fatih, muhafazakar bir ailenin oğludur ve bu evlilik birbirinden çok farklı yaşam tarzı bulunan bu iki aileyi bir araya getirecek. Aslında yaşam tarzları farklı olsa da birçok ortak değerde buluştuklarını da dizinin içinde izleme fırsatınız olacak.