Ana sayfa Dizi Haberleri İlayda Alişan ve Burak Yörük enerjisi çok sevildi ama Seversin dizisi için karar verildi!

İlayda Alişan ve Burak Yörük enerjisi çok sevildi ama Seversin dizisi için karar verildi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonundan gelen diziler birer birer final yapıyor. Sezondaki güçlü ve izlenme sayısı yüksek dizilerin karşısında zayıf kalan yazlık diziler, ekrana veda etmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Senden Daha Güzel isimli romantik komedi dizisi de ekrana veda etmişti. Genelde yaz dizilerinin sezondaki diziler karşısında çok fazla tutunamadığına şahit oluyor izleyenler. Ancak bazıları, sadık izleyici kitlesini koruyarak uzun süre ekranda kalabiliyor.

Kanal D’nin yaz döneminde başlayan ve başrollerinde İlayda Alişan ile Burak Yörük’ün yer aldığı Seversin dizisi de ortalama reytingleri ile yaz sezonunda ekrandaydı. Kanalın eğlenceli ve renkli hikayesiyle sevilen bir dizisi Seversin.

Ancak aldığı reytingler açısından normal şartlarda dizinin güçlü rakipleri karşısında tutunması pek olası görünmüyor. Fakat yine de yeni bölümleriyle izleyicinin karşısına gelmeye devam ediyor. Yaz dizilerinin birer birer final yapması karşısında Seversin izleyicisi de endişeli bir bekleyişe giriyor zaman zaman.

Dizi hayranları bir süre daha ekranda Seversin dizisini izleyebilecek. Ancak Kanal D’nin final için bir zaman belirlediği ortaya çıktı. Dizi için 21. bölümde final yapma ihtimali konuşuluyor. Net bir açıklama olmasa da kulislere yansıyan bu iddianın doğru olma ihtimali yüksek.

Aslında dizinin bu kadar uzun sürmesi de bir sürprizdi. Çünkü reytingler çok da iyi değildi. Kanal D’nin kış döneminde Eylül ve Ekim aylarında da diziye şans tanıması önemli bir destek gibi gözüküyor. Çünkü izleyiciler bu diziyi çok sevdi, ayrıca maliyetleri de iç yapım olduğu için oldukça hesaplı.

İlayda Alişan ve Burak Yörük, dizinin takipçileri tarafından çok sevilen ekran partnerleri olmayı başardılar. İzleyici kitlesi çok büyük olmasa da dizinin devam ediyor olmasının altında yatan neden ise dizinin yapımcısının bizzat Kanal D olması!

İlayda Alişan ve Burak Yörük enerjisi çok sevildi ama Seversin dizisi için karar verildi! 8

Arada bir yapım şirketinin bulunmaması nedeniyle maliyetleri düşük olan bir iç yapım olarak Seversin dizisi ekrandaki varlığını korumayı başardı. Hatta bu noktaya kadar gelmesi bile bir başarı sayılmalı. Dizilerin yüksek maliyetlerinin reytingler tarafından desteklenmemesi nedeniyle kanallar ister istemez pek çok diziye final kararı veriyor.

Fakat Seversin dizisinin iç yapım olması sebebiyle maliyetinin daha düşük kalması, dizinin normal şartlarda ekranda kalması için yeterli olmayan reytinglerine karşın devamını sağlıyor. Kanal D’nin yeni sezon tanıtımında Seversin dizisinin ekibinin de yer almış olması, kanalın diziyi devam ettirme kararını da ortaya koymuştu. Hatta 26. bölüme kadar devam ettirileceği söyleniyordu. Son gelen bilgiler dizinin 21. bölümde final yapabileceği şeklinde.

İlayda Alişan ve Burak Yörük enerjisi çok sevildi ama Seversin dizisi için karar verildi! 9

Çarşamba akşamları Kanal D’nin iddialı bir başka yapımının yayınlanma kararı nedeniyle Seversin dizisinin de günü değiştirildi. Seversin, artık Pazartesi akşamları ekranda olacak. Bu kez karşısında Yasak Elma, Alparslan ve Bir Küçük Gün Işığı gibi dizileri var.

Kadrosunda ayrıca Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer aldığı dizi, bu akşam 17. bölümü ile ekrana gelecek.