Ana sayfa Sosyal Medya Ege Kökenli, Duy Beni dizisinden neden ayrıldığı sorusuna yanıtıyla daha da şaşırttı!

Ege Kökenli, Duy Beni dizisinden neden ayrıldığı sorusuna yanıtıyla daha da şaşırttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminin gençlik dizileri arasında büyük dikkat çeken bir yapım oldu Duy Beni dizisi. Star TV’de ekrana gelen ve liseli gençlerin okul hayatında yaşadıkları kimi sorunları da hikayesine taşıyan Duy Beni dizisi, özellikle sosyal medyada izleyici tarafından büyük bir destek görmekte.

Youtube’da bölümlerin fragmanların izlenme sayıları kimi zaman rekorlar kırarken, ayrıca sosyal medyanın gündeminden de düşmeyen genç oyuncuları ile dizi, yeni sezonda da devam ediyor. Duy Beni dizisinin genç kuşak oyuncularının yanı sıra Berk Hakman ve Ege Kökenli gibi deneyimli isimleri de dizinin dikkat çeken isimleri.

Ancak geçtiğimiz günlerde iki ismin de diziden ayrılacağı ile ilgili gelişme izleyiciyi hem şaşırtmış hem de üzmüştü. Yeni sezonda reytingleri kanalın beklentisini karşıladığı sürece yayında kalacak dizi. Şimdilik devamı yönünde bir karar da verildi. Ancak yaşanan bu ani ayrılıkların nedeni anlaşılamadı!

Dizide Bahar karakterine hayat veren Ege Kökenli, 2004 yılından beri pek çok dizide oynuyor. Bir yıl ara verdiği ekrana Duy Beni dizisi ile dönmüştü. Kısa bir süre önce ise 5 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Lior Ahituv ile evliliğiyle konuşuldu.

Ege Kökenli, Duy Beni dizisinin çekimleri nedeniyle balayına bile gidememiş hatta geçtiğimiz günlerde de dizinin çekimleri sırasında bir kaza geçirdiği konuşulmuştu. Kökenli’nin oynadığı Bahar karakterinin dizide ölmesi ve oyuncunun da veda edeceği gündeme geldi.

Ege Kökenli, Duy Beni dizisinden neden ayrıldığı sorusuna yanıtıyla daha da şaşırttı! 7

Bu ani ayrılığın nedeni anlaşılamazken Ege Kökenli, setteki son günü karavanında çekilen ve sadece ayaklarını yer aldığı bir fotoğrafı paylaşarak daha da şaşırtan bir açıklamada bulundu! Ayrılığın kendisinin tercihi ve isteği olduğunu belirten Kökenli’nin “sebeplerini kendime saklamayı daha doğru buluyorum’ sözleri ise dikkat çekti!

Bu arada oyuncu, bir başka projeyle döneceği sürprizini de takipçileri ile paylaştı. Oyuncunun diziden ayrılmak istemesinin altındaki neden ise merak konusu oldu!

Duy Beni dizisinde ‘Selim’ karakterine hayat veren Berk Hakman ise diziden önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümde ayrılacak. İki oyuncunun vedası sonrasında hikayenin nasıl ilerleyeceği de merak ediliyor. Senarist  Makbule Kosif’in hikayede yeni değişimler yapması bekleniyor…