Ana sayfa Sosyal Medya Zeytin Ağacı dizisinden sonra Tuba Büyüküstün’de bir sürpriz ziyaret!

Zeytin Ağacı dizisinden sonra Tuba Büyüküstün’de bir sürpriz ziyaret!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminde izleyenleri allak bullak eden bir diziydi Zeytin Ağacı. Netflix abonelerinin büyük ilgi gösterdiği dizi, bir sezonluk mu olacak sorusu henüz yanıtını bulmadı ancak dünyanın pek çok ülkesinde merakla takip edildi ve hala etkisini de sürdürüyor.

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Murat Boz’un yer aldığı dizide ayrıca Boncuk Yılmaz, Serkan Altunorak, Seda Bakan, Rıza Kocaoğlu, Füsun Demirel ve Fırat Tanış ile birlikte zengin bir kadro ile etkileyici bir hikaye anlatılmakta. Dizide çok iyi arkadaş olan 3 genç kadından birinin kansere yakalanması sonrası başlarına gelen olaylar anlatılıyor.

Dizide Boncuk Yılmaz’ın oynadığı Sevgi’nin kansere yakalanması üzerine Leyla ve Ada’nın da hayatları değişiyor. Ayvalık’a yerleşen Sevgi’nin arkasından giden iki arkadaşı ile birlikte ilginç gelişmeler yaşanıyor hayatlarında. Sevgi’nin Ayvalık’ta tanıştığı Zaman isimli bir adamın aile dizilimi yöntemi ile iyileşme yönünde adım atmasıyla da bambaşka bir hikayenin kapıları açılıyor.

Nuran Evren Şit’in hikayesini yazdığı dizi, Netflix’in verilerine göre 28 Temmuz’da yayınlandığı günden itibaren Zeytin Ağacı 88,5 milyon saatten fazla izlenerek büyük bir rekor elde etti. Böylece, bugüne kadar Netflix’te yayınlanan Türk dizilerini geçmiş oldu.

Zeytin Ağacı dizisinden sonra Tuba Büyüküstün'de bir sürpriz ziyaret! 8

ABD ve Finlandiya gibi ülkelerde Twitter’da gündem maddeleri içinde yer almayı da başaran 8 bölümlük Zeytin Ağacı dizisi ayrıca İngiltere’de de bambaşka bir başarının sahibi olmuştu. Daha önce hiç bir Türk dizisinin yapamadığını yaparak İngiltere’de Netflix Top 10 listesine girmeyi başarmıştı.

Zeytin Ağacı dizisinden sonra Tuba Büyüküstün'de bir sürpriz ziyaret! 9

Tüm bu başarıların ardından Tuba Büyüküstün’ün ilk durağının İngiltere olması da ayrı bir sürpriz oldu! Büyüküstün, 16-20 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Londra Moda Haftası’na katıldı. Etkinliğe katılan oyuncunun, son rol aldığı Zeytin Ağacı dizisinin ardından İngiltere’de hayran kitlesini de çoğalttığı ve moda haftasında da büyük ilgi gördüğü konuşuluyor…