Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan ve Burak Yörük’le kendini sevdiren Seversin, YouTube’da milyonlara ulaştı!

İlayda Alişan ve Burak Yörük’le kendini sevdiren Seversin, YouTube’da milyonlara ulaştı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin yeni romantik komedisi Seversin, dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. Bu yazın ekrana gelen ilk dizisi olan Seversin, ilk bölümüyle reytinglerde çok şaşalı bir açılış yapamadı ama YouTube’da çok iyi izlenme rakamlarına ulaştı.

Başrollerinde yer alan İlayda Alişan ve Burak Yörük ikilisini izleyici çok sevdi. Özellikle İlayda Alişan’ın performansı dikkatleri çekti. Seversin dizisinin ilk bölüm reytingleri ise ortalamanın biraz altında gerçekleşti. Dizi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında altıncı olurken, AB’de ise beşincilik elde edildi.

Bu reyting oranları bir yaz dizisi için çok kötü olarak kabul edilmiyor. Seversin’in önümüzdeki bölümlerde reytingini artırması bekleniyor. Seversin’le ilgili bir güzel haber de YouTube’dan geldi. Dizinin ilk bölümü bir haftada 2,6 milyon izlenme rakamına ulaştı. Bu durum Seversin’in reytinginin önümüzdeki günlerde artacağına işaret.

İlayda Alişan ve Burak Yörük’le kendini sevdiren Seversin, YouTube’da milyonlara ulaştı! 7

İlayda Alişan’ın Asya, Burak Yörük’ün de oyuncu Tolga Tuna karakterine hayat verdiği, senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturduğu dizi yayınlanan ilk bölümü ile izleyicinin büyük beğenisini kazandı. Dizi sosyal medyada neredeyse hiç olumsuz yorum almadı.

Bu arada Seversin’in aynı akşam yayınlanan Fox TV dizisi Gizli Saklı’yla rekabeti de büyük merak konusu. İki diziden reytinglerde hangisinin galip geleceği çok merak ediliyor. Bu sorunun yanıtını önümüzdeki haftalarda alacağız.

Seversin’in oyuncu kadrosunda; Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer alıyor.