Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay oyunculuğu bırakıyor mu? Ünlü oyuncudan dikkat çeken açıklamalar geldi!

Nurgül Yeşilçay oyunculuğu bırakıyor mu? Ünlü oyuncudan dikkat çeken açıklamalar geldi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ekranlara en son Fox TV’de yayınlanan Son Nefesime Kadar adlı yapımla gelen oyuncu Nurgül Yeşilçay dizinin erken finalinin ardından, Bir Barda Bir Gece adlı oyunla uzun bir aradan sonra yeniden tiyatro sahnelerine dönüş yapmıştı.

Bir süredir dinlenen oyuncu katıldığı davette basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tatilde çok güzel dinleneceğini belirten ünlü oyuncu, “Üç ay boyunca tatil yapacağım, bu yaz çok güzel dinleneceğim. Uzun zamandır bütün yaz tatil yapmamıştım, bu yaz yapacağım” dedi.

Ekranlara ne zaman döneceği merak edilen Nurgül Yeşilçay, açıklamasıyla dikkat çekti. Televizyonun git gide zorlaştığını belirten Nurgül Yeşilçay, “Çok uzun süreler, çok zor. Artık sektörde sadece oyuncu olarak bulunmayabilirim” şeklinde konuştu.

Nurgül Yeşilçay oyunculuğu bırakıyor mu? Ünlü oyuncudan dikkat çeken açıklamalar geldi! 7

Kariyeriyle ilgili yeni planlarından da bahseden Nurgül Yeşilçay, “Hem kamera önü hem de kamera arkasında olacağım, proje tasarlıyorum” sözleriyle, kamera arkası için kollarını sıvadığını dile getirdi.

Ünlü oyuncu muhabirlerin “Siz de aranızda sektörün dedikodusunu yapıyor musunuz?” sorusuna, “Yapıyoruz tabii, niye yapmayalım. Dizi izlerken bazen üzülerek izliyoruz, ben ‘ay yazık ne kadar kötü bir sahne’ ya da ‘kız burada ne kadar üşümüştür’ diye doğru dürüst izleyemiyorum da” yanıtını verdi.