Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Alişan’dan hayranlarına birisi dizi, iki yeni proje sürprizi!

İlayda Alişan’dan hayranlarına birisi dizi, iki yeni proje sürprizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İlayda Alişan, 2011 yılında yer aldığı Bir Çocuk Sevdim dizisinden bu yana setlerde yer alıyor. Ancak oyuncunun büyük popülerlik kazanması Çukur isimli dizide canlandırdığı Akşın karakteri ile gerçekleşti.

Bugüne kadar birçok projede farklı rollerde izlediğimiz oyuncu, ayrıca Masumiyet isimli dizideki Ela performansı ile de geçen sezon büyük ilgi çekmişti. Yeni sezonda Kırmızı Oda dizisinde Süveyda olarak izlediğimiz genç oyuncu, yeteneklerini bir kez daha sergiledi ve hayranlarını konuk oyuncu olarak yer aldığı bu dizide de mest etti.

İlayda Alişan’dan yeni projeler bekleyen takipçilerine iki önemli sürpriz var. Bu projelerden birisi sinema filmi, diğeri ise dizi… Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı Kötü Adamın 10 Günü isimli sinema filminde yer alan İlayda Alişan, çekimleri tamamladı. Hazal Subaşı ve Hazal Filiz Küçükköse’nin de kadrosunda yer aldığı sinema filmi merakla bekleniyor.

İlayda Alişan hayranlarını asıl çok heyecanlandıran proje ise atv’de yakında izleyicilerle buluşacak olan Hakim isimli diziye katılması oldu… Genç oyuncu, yine bir hukuk dizisinde kadın başrollerden birisi oldu… Geçen sezon da Masumiyet isimli kadına şiddet konulu hukuk dizisinde yer alan İlayda Alişan, önümüzdeki günlerde Hakim dizisi için sete çıkacak.

Hayranlarının yeni rolünü çok merak ettiği Hakim, ABD’nin çok ilgi gören Your Honor isimli dizisinden uyarlandı. Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan ve Burak Dakak’ın da kadrosunda yer aldığı yeni dizinin çok etkili olması bekleniyor.

İlayda Alişan’ın dizideki karakteri merak edilirken, hayranları oyuncunun fazla beklemeden yeniden bir dizide yer almasından çok memnun oldu…