Ana sayfa Dizi Haberleri Taner Ölmez’in yeni dizisindeki yeni partneri ışıl ışıl parlayan bir genç yetenek!

Taner Ölmez’in yeni dizisindeki yeni partneri ışıl ışıl parlayan bir genç yetenek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’in yerli dizilere yatırımı devam ediyor ve Taner Ölmez de yeni dizi Yaratılan’ın başrolünde yer alıyor.. Erkan Kolçak Köstendil ile birlikte hikayenin ana karakterlerinden birisini canlandıran Taner Ölmez, hayranları tarafından da merakla bekleniyor.

Tiyatro çalışmalarında güçlü performanslar ortaya koyan oyuncunun, Mucize Doktor dizisinde elde edilen büyük başarının mimarı olması da televizyon sektörü açısından oyuncunun önemini bir kez daha ortaya koydu.

Çağan Irmak’ın hem hikayesini yazdığı hem de yönetmenliğini yaptığı Yaratılan isim dizi projesinin çekimleri de devam ediyor. O3 Medya’nın yapımcısı olduğu dizi, merakla beklenen projelerden birisi.

Sıradışı bir hikayesi olduğu bilinen dizinin çekimleri İstanbul ve Bursa’da devam ederken, toplam 8 bölüm olması bekleniyor… Alef isimli dizinin ikinci sezonunda da rol alan Taner Ölmez, televizyon dizisi Mucize Doktor’dan sonra dijital yapımları tercih etti.

Taner Ölmez’in Yaratılan dizisindeki partneri ise genç bir oyuncu oldu. Çağan Irmak, Şifanur Gül isminde karar kıldı ve oyuncu da böylece önemli bir fırsatın sahibi oldu.

Taner Ölmez'in yeni dizisindeki yeni partneri ışıl ışıl parlayan bir genç yetenek! 8

29 Ocak’ta başlayan çekimler yoğun tempoda devam ederken, Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Kösendil hayranları da dizinin detaylarını heyecanla bekliyor.

Şifanur Gül’ün ise hikayedeki performansı, kariyeri açısından çok önemli olacaktır. 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, 2019 yılında Sevdim Bir Kere isimli dizideki Eylül karakteri ile setlere adım attı.

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Gülperi karakterinde başarılı işler yapan Şifanur Gül, Benim Adım Melek dizisinde de İkra karakterini canlandırdı. En son yaz döneminde Cam Tavanlar isimli dizide Suna olarak izlediğimiz oyuncu ayrıca, Ölüm Kime Yakışır ve Akif isimli dizilerde de bulundu.

Taner Ölmez'in yeni dizisindeki yeni partneri ışıl ışıl parlayan bir genç yetenek! 9

3 yıl içinde birbirinden önemli projelerde izlediğimiz Şifanur Gül, yeni dönemin en dikkat çeken ve hızlı çıkış yapan kadın oyuncularından birisi oldu.

Yaratılan dizisinin çekimleri Nisan ayına kadar devam edecek. Devrim Yakut, Durul Bazan ve Bülent Şakrak, Macit Koper ve Engin Benli de rol alan isimler arasında bulunuyor.