Ana sayfa Sosyal Medya İlayda Çevik, Fox TV dizisine geldi ama tam bir kapalı kutu!

İlayda Çevik, Fox TV dizisine geldi ama tam bir kapalı kutu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizilerinden Sen Çal Kapımı’na Balca Koçak karakteri ile katılan İlayda Çevik, halinden memnun. Ekibin kendisini iyi karşıladığını belirten oyuncu, kısa sürede de karakterine adapte olmayı başardı. Oyuncu, Balca Kocak karakteri ile ilk başlarda izleyicilerin sinilerin zıplatsa da çok farklı bir yöne doğru evrilecek gibi duruyor.

En son Atv ekranında yayınlanan ve sadece 4 bölüm süren Gel Dese Aşk isimli dizide Bahar karakteriyle ekranda izlediğimiz oyuncu, bir yuvayı yıkan kadın olarak izleyicilerin sinirlerini zıplatmıştı. Sen Çal Kapımı’da da Serkan ve Eda aşkının arasına dalarak benzer bir tepki alan Balca karakteri, bir dönüşüm yaşayacak.

İlayda Çevik, dizide aslında tam bir kara kutu… Kamera Arkası programına açıklamalarda bulunan oyuncu, “Seyircinin aslında Balca’yı gördüğü kısmı var, bir de şu an göremediği, benim bir oyuncu olarak üzerine düşündüğüm, çalıştığım ve oynamaya gayret ettiğim bir tarafı var. Umarım ilerleyen bölümlerde o taraflarını da göreceğiz” diyerek ilginç bir mesaj verdi.

Balca karakterindeki değişimin dizinin hikayesinde de güçlü bir yansıma oluşturması beklentisi de ortaya çıktı. Hikayedeki konumuna da değinen oyuncu, “Balca dişi ve dişli bir karakter diyebilirim. Hikayedeki bir çatışmayı yaratmak için kuruldu bu karakter, ben de onu icra etmek için dahil oldum projeye. Tabii bu çalışmaları yaratırken, çok ince bir çizgide yürüyoruz, ben de elimden gelenin en iyisini yapmak için çabalıyorum” ifadelerini kullandı.

Hem seyircileri hem de kendisini şaşırtacak bir Balca değişiminin geldiğinin de habercisi olan oyuncu, şu sözleri ile çok dikkat çekiyor:

“Belki seyircileri, belki oynarken beni de çok şaşırtacak bir değişim içine girebilir Balca.”

Bakalım Balca Koçak karakteri nasıl bir değişim yaşayacak ve bunun hikayeye etkisi ne yönde olacak? İlerleyen bölümlerde izlerini gördükçe sayfalarımıza yansıtacağız.