Ana sayfa Dizi Haberleri İlayda Çevik’in gelişi, Sen Çal Kapımı dizisinde ayrılık getirdi!

İlayda Çevik’in gelişi, Sen Çal Kapımı dizisinde ayrılık getirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının ilgi gören dizilerinden Sen Çal Kapımı dizisinde önemli bir değişikliğin ilk sesleri gelmeye başladı. Hikayede bugüne kadar izleyicilerin pek de sevemediği Selin karakterine hayat veren Bige Önal’ı diziye veda etmesi gündemde…

Hande Erçel’in canlandırdığı Eda karakterinin işe yeni birisini almasının ardından Selin’in gitmesi bekleniyor. Sosyal medyada da dizi hayranları Bige Önal’a teşekkür eden ve çok iyi performans gösterdiğini belirten veda yorumları yapıyor. Eda ve Serkan arasında bundan sonra Balca karakteri mi girecek? Selin gittikten sonra Balca’nın Serkan’a aşık olabileceğini düşünen izleyiciler, bu karakterden pek de hoşlanmayabilir.

En son Gel Dese Aşk isimli atv dizisinde izlediğimiz İlayda Çevik, yeni sezonda Sen Çal Kapımı dizisine 22. yeni bölümde katılacak. 12 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümden ilk fragman paylaşıldı. Şirketin yeni PR’cısı olarak tanıtılan Balca Koçak karakteri, Eda’nın isteği üzerine şirkette işe başlıyor.

İlayda Çevik'in gelişi, Sen Çal Kapımı dizisinde ayrılık getirdi! 7

Ancak Eda çok mu ileri gitti? Yeni gelen karakter Serkan ile aralarına mı girecek? İzleyiciler önümüzdeki haftalarda bu detayları merak ediyor.

Bige Önal’ın canlandırdığı Selin karakterinin de artık Balca’dan sonra dizide olmayacağı belirtiliyor.  Ayrıca dizinin setinde oyuncuların sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflar da büyük ilgi görmeye devam ediyor.

İşte Sen Çal Kapımı dizisi 22. bölümden ilk fragman: