Ana sayfa Dizi Haberleri Zeynep Çamcı ve Emrah Kaman’ın dizisi Adım Başı Kafe’ye için iki sürpriz isim gündemde!

Zeynep Çamcı ve Emrah Kaman’ın dizisi Adım Başı Kafe’ye için iki sürpriz isim gündemde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarında en son Adı Zehra isimli dizide rol almıştı Zeynep Çamcı. 2018’de yayınlanan diziden sonra bir de Gain isimli dijital platformda Terapist adındaki bir dizide Ayşe karakterini oynamıştı. Oyuncunun yeni bir projede rol alacağı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı.

Adım Başı Kafe adındaki dizinin çalışmaları sürüyor. Emrah Kaman ve Zeynep Çamcı ile birlikte diziye yeni katılan isimler olduğu da gündeme geldi.

Erdal Şahin ve Ebru Aydemir’in senaryosunu yazdığı ve Selçuk Aydemir’in Üs Yapım için hazırladığı dijital projenin oyuncu seçimleri devam ediyor.

Zeynep Çamcı ve Emrah Kaman'ın dizisi Adım Başı Kafe'ye için iki sürpriz isim gündemde! 8

Bu arada iki sevilen isim ile görüşüldüğü şeklinde bir bilgi de gündeme geldi! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın, twitter hesabından verdiği bilgiye göre, diziye Şenay Gürler ve Burak Satıbol ile de görüşmeler sürüyor.

Zeynep Çamcı ve Emrah Kaman'ın dizisi Adım Başı Kafe'ye için iki sürpriz isim gündemde! 9

Dizinin hazırlıkları, başarılı komedi yapımlarına imza atan Selçuk Aydemir’in titiz çalışmasıyla yürütülüyor. Oyuncu seçimleri yavaş yavaş ortaya çıkan dijital projenin Nisan ayında başlaması planlanıyor.

Diziyle ilgili yeni gelişmeler olduğunda biz de sizlerle paylaşacağız… Şimdilik gelen bilgiler bu yönde…