Ana sayfa Dizi Haberleri İlham Perisi İlhan, Tutunamayanlar hayranlarının dilinden düşmüyor!

İlham Perisi İlhan, Tutunamayanlar hayranlarının dilinden düşmüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanmakta olan Tutunamayanlar dizisinde ilk 3 bölüm büyük beğeni topladı. Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide, usta oyuncu Zafer Algöz ile birlikte Şinasi Yurtsever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi iddialı isimler yer alıyor.

Zafer Algöz’ün canlandırdığı İlham Perisi İlhan karakterine izleyicilerden büyük bir ilgi var. Dizinin takipçileri sosyal medyada yaptıkları yorumlarla Algöz’ü takdir ediyor.

“İlham Perisi İlhan, diziye renk katıyor.Geçmişe giden sahneleri daha çok olsa keşke” diyen bir dizi hayranı, senaristlere de tavsiyede bulundu.

Karakterin Anadolu koktuğunu belirten bazı dizi hayranları da bu karaktere çok güldüklerini belirten ifadeler kullanmakta.

İlham Perisi İlhan, Tutunamayanlar hayranlarının dilinden düşmüyor! 7

“İlham Perisi’ne çok gülüyorum, lütfen biraz daha artırın onun sahnelerini” diye yazan bir izleyici, birçok dizi hayranının da isteğini aktırmış oldu.

Diziyi izlerken 1990 yıllara gittiğini belirten bir başka izleyici ise, “Bu dizi izlerken çocukluğuma gidiyorum.Ekmek Teknesi, Yedi Numara, Bizimkiler gibi dizilerin olduğu zamana gidiyorum” diye yazdı.

Tutunamayanlar dizisi 4 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de TRT1 ekranında olacak. İşte 4. bölümden 2. fragman: