Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal ikinci kez anne oldu!..

Sinem Kobal ikinci kez anne oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren Sinem Kobal, ikinci kez anne oldu. İkinci çocuklarını kucaklarına almak gün sayan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti bugün bebeklerini kucaklarına aldılar.

Kızı Lalin’i 2020 yılında dünyaya getiren Sinem Kobal ikinci çocuğunun da kız olacağını açıklamıştı. Uzun süredir bir projede yer almayan bu arada reklam filmlerinde boy gösteren Sinem Kobal tüm zamanını küçük kızı Lalin ile birlikte geçiriyor ve hamileliğinin tadını çıkarıyordu.

Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarıyla buluşan ünlü oyuncu en son geçtiğimiz anneler gününde karnı burnunda fotoğrafını takipçileriyle paylaşmıştı.

Sinem Kobal ikinci kez anne oldu!.. 7

Geçtiğimiz aylarda magazin basınına konuşan ünlü oyuncu basın mensuplarının, ‘İkinci defa anne olmaya hazır mısınız?’ sorusuna, “Sabırsızlıkla bekliyorum, mutluyum” cevabını vermiş, bebeğin ismini kimin koyacağı sorusunu ise yanıtlamaktan kaçınarak “Daha hiç düşünmedik, teşekkür ederim” şeklinde konuşmuştu.

Ünlü çift, gözlerden uzak mutlu aile hayatlarını sürdürürken, ikinci bir çocuk haberi çiftin sevenlerini de mutlu etmişti.

Beraberliklerini 2016 yılında pek çok ünlü ismin buluştuğu bir düğünle taçlandırarak evlenen Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin kızları Lalin Ekim 2020’de dünyaya gelmişti. Lalin 1,5 yaşına geldi ve çift, ailelerini daha da genişleterek ikici çocuklarını kucağına aldı.