Ana sayfa Dizi Haberleri “İliğin kurusun Şirin!” Kadın dizisinde Bahar’ın Şirin’e muhtaç bırakılması çok fena eleştiri aldı!

“İliğin kurusun Şirin!” Kadın dizisinde Bahar’ın Şirin’e muhtaç bırakılması çok fena eleştiri aldı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’ın 19.bölüm 2. tanıtımını izleyenler sosyal medyada kahkahalar attıran yorumlar yapmaya devam ediyorlar.

Özge Özpirinçciler, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrolünde oynadıkları dizinin yeni bölüm tanıtımı resmen olay oldu!

Bahar’ın ilik nakli olması için bir tek Şirin kan vermedi. Bir bahane uydurup kurtulan Şirin, bu kez kurtulabilecek mi merak konusu. Zira yeni bölüm tanıtımında Hatice, Şirin’in kan vermesi için bu kez çok ciddi bir rest çekiyor.

Jale ile birlikte Şirin’le konuşan Hatice, “Eğer Bahar’a ilik vermezsen, bu evden defolup gidersin!” sözleriyle kızını ikna edecek mi bilmiyoruz ama Şirin’in umrunda bile değil. Hala Bahar’ı suçlamakta ve kötü kalpli tavırlarına devam etmekte. Vicdansız davranışlarıyla ekran başındakileri de delirten Şirin, anlaşılan yeni bölümde de herkesin canını sıkacak.

"İliğin kurusun Şirin!" Kadın dizisinde Bahar'ın Şirin'e muhtaç bırakılması çok fena eleştiri aldı! 7

Dizinin başından beri Şirin’e sosyal medyadan yorum yağdıran izleyenler, tanıtımı izledikten sonra da pek çok yorum yapmaya başladılar. “Bu şirin elime geçmesin Allahın manyağı”, “Bu bırak ilik, adama günahını vermez!”, “Sopalık bu vallahi, meymenetsiz”, “Şirin’in o pis kanı,bırak iyileştirmeyi, Bahar’ın huyunu suyunu da bozar” şeklinde pek çok yorum yapılıyor.

Şirin’in iliği Bahar’la uyumlu olacak mı onu henüz bilmiyoruz ancak böyle bir durumda Bahar’ın Şirin’e mecbur hale getirilmesi ihtimali, izleyenleri çok fena kızdırıyor. Dizinin orjinalinde iliğin anneden alındığına dikkat çeken izleyiciler, bu durumdan pek de hoşnut değil. Şiri’in nasıl bu kadar kötü olabildiğine ve annesinin ona hala bebek muamelesi yaptığına kızan izleyiciler, Şirin konusunda hayli tepkililer.

Bu arada fragmanda kapının çaldığı ve Nisan’ın şaşkınlıkla kaldığı o anlar da sosyal medyanın konusu oldu. Pek çok tahmin yürütüldü gelen kişi ile ilgili. Sarp’ın annesi Jülide olabileceği, Pırıl’ın babası olduğu ile ilgili yorumların yanında Hatice’nin Şirin’i bırakıp geldiği de konuşulmakta. Kapıyı çalan kimmiş, onu da izleyip hep birlikte göreceğiz ama anlaşılan hayli sürprizli ve gerilimli bir bölüm daha bekliyor bizi!