Ana sayfa Dizi Fragmanları İlk bölüm için gün sayan Senden Daha Güzel’de bir romantik komediden beklenen her şey var!

İlk bölüm için gün sayan Senden Daha Güzel’de bir romantik komediden beklenen her şey var!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Cemre Baysel’in geçen yazdan bu yana hasret çektiği hayranlarının heyecanı doruğa ulaştı. Geçen sene Baht Oyunu ile büyük başarı yakalayan oyuncunun yeni dizisi Senden Daha Güzel’in ilk bölümünün yayınına bir hafta kaldı. Diziden gelen ikinci tanıtım filmi, Senden Daha Güzel’in bir romantik komediden beklenen her şeyi içerdiğine dikkat çekildi.

Başarılı oyuncu Cemre Baysel, geçen sene Aytaç Şaşmaz’la başrolünü paylaştığı Kanal D dizisi Baht Oyunu ile kariyerinde büyük bir çıkış yapmış ve romantik komedilerin aranan oyuncusu olmuştu. Yine bir romantik komediyle ekrana dönen başarılı oyuncu bu kez Fox TV ekranında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin paylaşılan ikinci tanıtım filmi, Senden Daha Güzel’i büyük bir merakla bekleyen izleyicilerin heyecanının artmasına neden oldu. İkinci tanıtımı çok beğenen izleyiciler yaptıkları yorumlarda Senden Daha Güzel’de bir romantik komedi için gereken her şeyin olduğuna dikkat çekti.

İzleyiciye göre romantik komedilerde en çok yer alan iki şey “kiss” (öpücük) ve kas. Özellikle ikinci tanıtımda Cemre Baysel’in başroldeki partneri Burak Çelik’in kaslı vücudunun gösterilmesi büyük dikkat çekti. İzleyiciler yorumlarında Burak Çelik’in çıplak kaslı vücudunun fotoğrafını paylaştı.

İlk bölüm için gün sayan Senden Daha Güzel’de bir romantik komediden beklenen her şey var! 8 İlk bölüm için gün sayan Senden Daha Güzel’de bir romantik komediden beklenen her şey var! 9

Senden Daha Güzel’in, gerçek bir romantik komedi dehası olan senarist Ayşe Üner Kutlu tarafından yazılması da dizinin başarıya ulaşma ihtimalini artıran çok önemli unsurlardan biri. Ayşe Üner Kutlu, tüm dünyada büyük bir başarıya ulaşan ve izlenme rekorları kıran Sen Çal Kapımı dizisini kaleme almıştı.

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Deniz Koloş’un üstlendiği dizi 7 Haziran’da ilk bölümüyle ekranda olacak. Gaziantepli bir kadın ve İstanbullu bir erkek estetik cerrahın hikayesini anlatacak dizinin bu yazın en iddialı romantik komedisi olması bekleniyor.