Ana sayfa Sosyal Medya Süslü Korkuluk’ta Çağatay Ulusoy’un küçük partneri adından çok söz edilen bir isim oldu!..

Süslü Korkuluk’ta Çağatay Ulusoy’un küçük partneri adından çok söz edilen bir isim oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy’un daha çekimleri başlamadan çok ses getiren Süslü Korkuluk dizisinin ekibi nihayet sete çıktı.

Dizide Çağatay Ulusoy’un küçük partneri ise yaşına rağmen oyunculuğuyla adından söz ettiren Emir Ali Doğrul oldu. En son Kutsi ve Hande Doğandemir’in başrollerinde yer aldığı Star TV dizisi Annemizi Saklarken’de rol alan başarılı çocuk oyuncu aslında Çağatay Ulusoy’a yabancı bir isim değil.

Emir Ali Doğrul Çağatay Ulusoy’un daha önce başrolünde yer aldığı ve yapımcılığını üstlendiği Kağıttan Hayatlar filmindeki rol arkadaşı.

Süslü Korkuluk'ta Çağatay Ulusoy'un küçük partneri adından çok söz edilen bir isim oldu!.. 8

Henüz 10 yaşındaki oyuncu Netflix’te yayınlandığı dönem çok büyük beğeni alan Kağıttan Hayatlar filminin çocuk oyuncusu.

Doğrul filmde, bir kağıt toplayıcısı olan Çağatay Ulusoy’un sokakta bulduğu çocuğu oynuyordu. Doğrul, filmdeki performansıyla büyük alkış almış, izleyicileri göz yaşına boğmuştu.

Emir Ali Doğrul şimdi de başrollerini Çağatay Ulusoy ve Esra Bilgiç’in paylaşacağı Süslü Korkuluk’ta etkili bir oyunculuğa imza atmaya hazırlanıyor.

Netflix’te yayınlanacak Süslü Korkuluk’ta Çağatay Ulusoy psikolojik rahatsızlığı olan babasına bakan bir terziyi canlandıracak. Esra Bilgiç de Çağatay Ulusoy’un gelinlik diktiği ve aşık olduğu kadına hayat verecek.

Süslü Korkuluk'ta Çağatay Ulusoy'un küçük partneri adından çok söz edilen bir isim oldu!.. 9

İkiliye eşlik edecek minik oyuncu Emir Ali Doğrul rol aldığı yapımlardaki performansıyla izleyiciden sık sık övgü dolu yorumlar alıyor.  İzleyicinin merakla beklediği Süslü Korkuluk, Netflix’te izleyiciyle buluşacak.