Ana sayfa Dizi Haberleri İlk sezonda beklenen çıkışı yapamayan Aziz dizisinde büyük bir değişim var!

İlk sezonda beklenen çıkışı yapamayan Aziz dizisinde büyük bir değişim var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Murat Yıldırım’ı ekrana döndürmesiyle büyük heyecan yaratan Aziz dizisi, geçen sezon Show TV’de izleyiciyle buluştu. Çok iddialı başlayan ancak reytinglerde bir türlü beklenen çıkışı yapamayan dizinin ikinci sezonunda çok büyük bir değişiklik olacak.

İlk başladığında başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın yer aldığı dizi iddialı hikayesi ve kadrosuna rağmen reytinglerde hem ortalama gitti. Hikayenin ilerleyen zamanlarında Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in canlardırdığı Aziz ve Efnan karakterlerinin aşkı ön plana çıkınca Damla Sönmez diziden ayrıldı.

Sezonun başlarında Aziz çok iyi reytingler aldı ve cuma akşamlarının sürükleyici yapımlarının başında yer aldı. Ancak ilerleyen haftalarda reytingleri düştü. Reytingleri vasat olmasına rağmen Show TV, büyük bir hayran kitlesine sahip Aziz’den vazgeçmedi ve ikinci sezonla devamına karar verdi.

İlk sezonda beklenen çıkışı yapamayan Aziz dizisinde büyük bir değişim var! 7

Aziz yeni bölümleriyle eylül ayından yine Show TV’de izleyiciyle buluşacak. Ancak çok büyük bir değişiklikle. İlk sezonu Eda Tezcan tarafından yazılan dizinin senaryosu ikinci sezonda usta senarist Eylem Canpolat tarafından kaleme alınacak.

Dizi dünyasının deneyimli senaristlerinden biri olan Eylem Canpolat, 2005 yılında ekranlara gelen Gümüş adlı diziyle sektöre adım attı. Canpolat ayrıca Sıla, Melekler Korusun, Lale Devri, Yer Gök Aşk, Karadayı ve Kara Para Aşk gibi unutulmaz dizilerin senaryosuna imza attı.

Eylem Canpolat’la birlikte Aziz dizisinin hikayesinde de büyük değişimler bekleniyor. O3 Medya tarafından çekilen dizinin ikinci sezon çekimlerine çok yakında başlanacak. Kadrosuna eklenen yeni oyuncular ve yeni hikayesiyle Aziz dizisinin reytinglerini yükseltmesi umuluyor.