Ana sayfa Sosyal Medya Yurt dışına tatile giden oyuncu Esra Dermancıoğlu neden kapı eşiğinde yattı?

Yurt dışına tatile giden oyuncu Esra Dermancıoğlu neden kapı eşiğinde yattı?

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –  Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisindeki ‘Mukaddes’ karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Esra Dermancıoğlu, ATV’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinin üçüncü sezonunda canlandırdığı ‘Behice’ karakteriyle de akıllarda yer etmişti. Canlandırdığı her rolü, kendi tarzında oyunculuğu ile unutulmaz kılan yetenekli oyuncu Esra Dermancıoğlu dizi dünyasının çok sevilen isimlerinden biri.

En son Star TV’nin Kaderimin Oyunu dizisiyle ekrana gelen oyuncu, ekranlara veda eden dizinin ardından bir süredir dinleniyor. Sık sık yurt dışına giden Esra Dermancıoğlu yeni projesi için enerji topluyor.

Zaman zaman sosyal medyada yaptığı eğlenceli paylaşımlarıyla da gündem olan oyuncu son paylaşımıyla da hayranlarını güldürdü.

Yurt dışına tatile giden oyuncu Esra Dermancıoğlu neden kapı eşiğinde yattı? 7

İtalyada tarihi bir yapının kapısının eşiğinde yatarken pozunu instagram hesabında yayınlayan Esra Dermancıoğlu paylaşımına; ‘Son euro mu bagete harcamışımdır…’ notunu düştü. Oyuncunun paylaşımına hayranları tarafından; ‘Esroşum sen orda yatmaya devam et bir kaç Euro daha toplarsın’ şeklinde esprili yorumlarda bulundular.

Sosyal medyada paylaştığı ve zaman zaman kendisiyle dalga geçtiği videolarıyla da hayranlarının sevgisini kazanan Esra Dermancıoğlu yeni sezonda ATV’de ekrana gelecek olan Bir Küçük Günışığı dizisinde rol alacak.

NGM Media tarafından çekilecek dizinin senaristliğini Evren Heptürk üstleniyor. Dizinin Yönetmenliğini Emre Kabakuşak’ın üstlendiği Bir Küçük Gün Işığı dizisinin hazırlıkları sürüyor. Ön hazırlıkların tamamlanmasının ardından da sete çıkılması bekleniyor.