Ana sayfa Dizi Haberleri İlk yayın gününden bu yana Adım Farah dizisi nasıl olur da reytinglerde bir sıçrama yapamaz!

İlk yayın gününden bu yana Adım Farah dizisi nasıl olur da reytinglerde bir sıçrama yapamaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Adım Farah dizisinin beşinci bölümü de geride kaldı. Engin Akyürek ile Demet Özdemir hayranları heyecanla yeni bölüm reytinglerini merak ediyor. Ancak ortadaki tablo biraz sıkıntılı gözüküyor.

Adım Farah gibi hikayesi başarılı olan ve oyunculuk performansları ile de izleyenleri mest eden bir hikayenin çok daha iyi reytingler alması gerektiğini ilk günden yana söylüyoruz. Dizinin 1 Mart’ta yayınlanan ilk bölümü ortalama reytingler ile geçmişti. En iyi sonuç AB grubundaki gün üçüncülüğü oldu.

8 Mart tarihinde yayınlanan 2. bölümde tüm izleyici gruplarında iyi bir çıkış yaşandı ve bu oranlar şimdiye kadar elde edilen en iyi oranlar olarak kaldı. Sonraki haftada bu çıkış sürdürülemedi. Yine en iyi derece AB grubunda elde edilen ikincilik olmuştu.

15 Mart’ta yayınlanan 3. bölüm reytingleri de biraz düşüş ile kapandı ama ortalamanın üzerinde gerçekleşen oranlar ile AB ve ABC1 gruplarında gün üçüncülükleri elde edildi.

Dizinin artık reytinglerinin artması gerekiyor diye düşünürken, 4.bölümde yine bir düşüş ortaya çıktı. İzleyiciler de şaşırdı. 22 Mart’ta yayınlanan 4. bölüm sonrasında AB grubunda yine ikincilik elde edildi.

İlk yayın gününden bu yana Adım Farah dizisi nasıl olur da reytinglerde bir sıçrama yapamaz! 7

Herkes heyecanla 29 Mart akşamına kilitlendi. 5. bölümün reytingleri merak konusu oldu. Beşinci bölümde Tahir ve Farah yakınlaşmasının olacağını duyanlar, sosyal medyadan çok fazla etkileşim ortaya koydu.

Ancak reyting sonuçları yine bir sıçramayı göstermiyor. Bir miktar yükselen reytingler ve AB ile ABC1 gruplarında elde edilen ikincilikler moral verici.

Adım Farah için yapılan bu kadar emeğe ve ortaya çıkan başarılı proje rağmen hala 7’li veya 8’li oranlara ulaşamamış olması büyük bir handikap.

Dizinin hak ettiği ile elde ettiği arasında büyük bir fark var. Bakalım Adım Farah, gelecek haftalarda beklenen reyting sıçramasını gerçekleştirebilecek mi?