Ana sayfa Güncel Haberler İlker Ayrık ve Murat Serezli, FoxFest’in O Sensin birincisini belirledi!

İlker Ayrık ve Murat Serezli, FoxFest’in O Sensin birincisini belirledi!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz yıl KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleştirilen FOX’un gençlik festivali FOXFest’te ilk kez düzenlenen Genç Yetenekler Atölyesi, O Sensin projesiyle üniversitelere taşındı. Şubat ve Mart aylarında Sadri Alışık Kültür Merkezi eğitmenleri ile 8 üniversitede gerçekleşen proje, gençlerden yine çok ilgi gördü.

20 FİNALİST 15 SAAT BOYUNCA ÖZEL EĞİTİM ALDI!

8 üniversiteden “Genç Yetenekler Atölyesi O Sensin” yarışmasına katılan yüzlerce aday arasından seçilen 20 finalist, 3 gün boyunca toplam 15’er saatlik oyunculuk eğitimi aldı. Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde gerçekleşen eğitimlerde, finalistlerin heyecanına şahit olmak mümkündü.

FİNAL ETKİNLİĞİ FOX ÜNLÜLERİNİN JÜRİ ÜYELİĞİ İLE GERÇEKLEŞTİ!

26 Nisan Cuma günü gerçekleşen final etkinliğinde jüri koltuğunda FOX’un sevilen yarışma programı “Yaparsın Aşkım”ın sunucusu İlker Ayrık, Pazar günlerinin her bölümü merakla beklenen dizisi “Savaşçı”nın başrol oyuncularından Murat Serezli, FOX Türkiye Drama Direktörü Türkan Yurdam Doğan ve Sadri Alışık Kültür Merkezi eğitmenleri vardı.

KAZANAN İSİM ŞİMAL DERYA ANTEPÜZÜMÜ OLDU!

Sergilediği başarılı performans ile jüriden tam not olan İstanbul Üniversitesi öğrencisi Şimal Derya Antepüzümü, final etkinliğini kazanan isim oldu. Antepüzümü, birincilik ödülünü FOX Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner’den aldıktan sonra Kerem Alışık, tüm diğer finalistler ve jüri üyeleriyle beraber hatıra fotoğrafı çekildi.

İlker Ayrık ve Murat Serezli, FoxFest'in O Sensin birincisini belirledi! 7

Ödül olarak Sadri Alışık Kültür Merkezi’nden 6 aylık %100 burslu oyunculuk eğitimi alma şansını yakalayan Antepüzümü, eğitimi sonrasında bir FOX dizisinde yer alacak. Ayrıca yarışmanın sonucunda Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Ekin Güngör ikinci olarak Sadri Alışık Kültür Merkezi’nden %50 burs kazanıp, bir FOX dizisinde yer alma şansını yakalarken, üçüncü olan İstanbul Üniversitesi öğrencisi Melisa Kalbisade ise SAKM’den %25 burs kazanarak, bir FOX yapımında rol alma fırsatını elde etti.

Usta oyuncu Murat Serezli etkinlik ile ilgili düşüncelerini “Çok yetenekli gençler geliyor. Kazanan isim ile aynı dizide oynamaktan keyif duyarım.” şeklinde dile getirirken yarışma kazananı Şimal Derya Antepüzümü, tiyatronun artık hayatının bir parçası olacağını ve böyle bir etkinlikte yer aldığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Ekranların sevilen yüzü İlker Ayrık, izlemenin öğretici bir aktivite olduğunu belirtti, gençleri daha çok tiyatro oyunu izlemeye davet etti. Kerem Alışık, genç yetenekleri sanata kazandırmanın ve onların mutluluklarına aracılık etmenin çok büyük bir mutluluk verdiğini ifade etti.