Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İlker Ayrık’ın Kanal D’den neden ayrıldığı ortaya çıktı!

İlker Ayrık’ın Kanal D’den neden ayrıldığı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, ünlü oyuncu ve sunucu İlker Ayrık ile röportaj yaptı…

Bir dönem Kanal D ekranında Ben Bilmem Eşim Bilir ile büyük beğeni toplayan ancak daha sonra Star TV ve Fox TV’de programlar yapan İlker Ayrık, Kanal D’den neden ayrıldığının detaylarını verdi.

İşte röportajdaki o bölüm:

KANAL D, BENDEN HABERSİZ YARIŞMAYA SUNUCU ARADI
*TV dünyasında, Kanal D’nin ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’i devam ettirmek istediği, sizin yapımcılığı da üstlenmek istediğiniz için iplerin koptuğu konuşuluyor. İşin aslı nedir?

O formattan kaçmadım. Ben, ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ dışındaki işlerin yapımcılığını yapmak istediğimi söyledim. Kanal D, benimle konuşmadan yarışmaya sunucu aramaya başladı.

*‘Ben Bilmem Eşim Bilir’e mi?

Evet… Konuştukları sunucular da beni arayıp, “Bir şaka var galiba? Bu işi sunmak için bizi arıyorlar” dedi. Hepsi yakın arkadaşlarım. Öyle olunca, ben de ilk defa başka kanallarla görüşmeye başladım. O dönemde Star TV’yle görüştük ve anlaştık. Ardından da yeni evimize, FOX’a geldik. ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’i 3-4 yılda 350 bölüm yapınca şahsen onun ara vermesi, biraz soluklanması ve tekrar büyüyerek dönmesi gerektiğini söyledim. Ekranı boş bırakmamak için arada yeni işler yapabileceğimizi ilettim. Nitekim ‘1-0’ı da öyle yaptık. Yaklaşık 5 reytinglere çıkmıştı ama kanal devam etmeme kararı aldı.