Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli hayranlarının Poyraz Karayel inadı!

İlker Kaleli hayranlarının Poyraz Karayel inadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 sezon boyunca ekranda yer alan Poyraz Karayel dizisiyle hayatının en başarılı işini yapan İlker Kaleli, aradan geçen 3 yılın ardından yeniden ekranda hayranları ile buluştu.

Bu süreçte dijital platformda yayınlanan Dip ve BBC için hazırlanan The Serpent isimli yapımlar dışında başka bir projede yer almayan İlker Kaleli, izleyicilerin aklında hep Poyraz Karayel olarak vardı.

Öğretmen dizisi Çarşamba günü ekrandaki yerini aldı ve Akif Erdem öğretmen karakteri ile de Kalel, müthiş bir performans ortaya koydu. Poyraz Karayel’den iz bile göstermeyen İlker Kaleli, yeni rolüne çok iyi hazırlandığını sergiledi.

Ancak sosyal medyada hayranları hala oyuncuyu Poyraz Karayel olarak anmakta. Instagram hesabından Akif öğretmen fotoğrafı paylaşan oyuncuya binlerce yorum ve beğeni yapıldı.

Yorumlarda “Ne kadar geçerse geçsin sen hep Poyraz Karayel” diyen takipçileri, Türkiye’nin en yetenekli oyuncularından birisi olduğu övgüsünde de bulundu. Takipçiler ayrıca Öğretmen dizisini de çok iyi bulduklarını belirten yorumlar yaptı.

Akif Erdem… Installed.

İlker Kaleli hayranlarının Poyraz Karayel inadı! 7