Ana sayfa Sosyal Medya İlker Kaleli, Kara dizisi için şarkı söyleyince sosyal medyada gündem oldu!

İlker Kaleli, Kara dizisi için şarkı söyleyince sosyal medyada gündem oldu!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını Most Production’ın üstlendiği dizisi “Kara” için stüdyoya giren ünlü oyuncu İlker Kaleli performansı ile göz doldurdu.

Oyunculuğunun yanı sıra besteci ve yorumcu olarak müzikteki yeteneğini kanıtlayan Kaleli, söz ve bestesi kendisine ait olan “Harami” adlı şarkıyı ilk kez Kara’nın önceki akşam yayınlanan yeni bölümünde paylaştı.

Dizide şarkı yayınlanır yayınlanmaz övgü dolu yorumlar alan oyuncuya, sosyal medyada beğeni dolu paylaşımlar geldi. Sosyal medya platformlarına yansıyan yorumlarda izleyiciler ünlü oyuncunun sesini ve yorumunu beğendiklerini belirten ifadeler kullanıyor.

İlker Kaleli’nin 3 yıl önce kaleme aldığı şarkının düzenlemesini Taner Yücel yaparken, solo gitarda ise oyuncuya Cenk Erdoğan eşlik etti.

İlk kez Kara dizisinde izleyici ile buluşan “Harami” yayının hemen ardından tüm müzik platformlarında sevenlerinin beğenisine sunuldu.

İlker Kaleli daha önce oynadığı Silsile, Dip, Poyraz Karayel gibi film ve dizilerinde bestelediği, yorumladığı şarkılarla müzikal yeteneğini göstermiş, en son Sıla’nın albümünde yer alan müziğini yaptığı ‘Metelik’ adlı şarkısıyla gündeme gelmişti.