Ana sayfa Sosyal Medya İlker Kaleli’yi özleyen hayranlarına sevgilisi Sıla’dan sürpriz fotoğraf!..

İlker Kaleli’yi özleyen hayranlarına sevgilisi Sıla’dan sürpriz fotoğraf!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2021 yılının yaz aylarında aşk yaşamaya başlayan İlker Kaleli ve Sıla Gençoğlu’nun ilişkileri doludizgin devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda ilk kez el ele görüntülenen Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli, bu kez doğum günü nedeniyle tekrar magazin gündemine geldi.

Ünlü şarkıcı Sıla, sosyal medya üzerinden sevgilisi İlker Kaleli’ye aşk dolu bir kutlama mesajı yayınladı. Instagram hesabında sevgilisiyle birlikte fotoğraflarını art arda sıralayan ünlü şarkıcı paylaşımına; “Çünkü bugün 11 Mayıs. Yeni yaşına hoş geldin sevgilim. Hayat hep öpücükler kondursun yanağına. Sen bana bu hayatın kıyağısın. Daima. Sıla” notunu düştü.

İlker Kaleli'yi özleyen hayranlarına sevgilisi Sıla'dan sürpriz fotoğraf!.. 8

Yaklaşık bir yıldır birlikte olan çifti birbirine çok yakıştıran hayranları paylaşıma kısa sürede yüzlerce yorumda bulundular.

11 Mayıs 1984 tarihinde İstanbul’da doğan İlker Kaleli İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi Bölümü’nden  mezun olduktan sonra, London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) oyunculuk okulunda oyunculuk eğitimi aldı.

İlker Kaleli'yi özleyen hayranlarına sevgilisi Sıla'dan sürpriz fotoğraf!.. 9

Eğitim gördüğü süreçte ayrıca Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda oyunculuk dersleri alan İlker Kaleli 2012 yılında rol aldığı Kayıp Şehir adlı diziyle geniş bir kitle tarafından tanındı.

Oyuncuya şöhreti getiren yapım ise, 2015-2017 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Poyraz Karayel adlı dizi oldu.